Archelaos Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Δηλαδη μπορει ευκολα να μετατραπει σε λαμπατο? :D Ευτυχως εχω καποιες γνωσεις ηλεκτρονικων απο την σχολη οποτε οτι βοηθεια για μετατροπες εχεται ευπροσδεκτη! Απο αλλου ξεκινησαμε κι'αλλου θα καταληξουμε,μ'αρεσει!!! So be Playful! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 εγω εχω αυτο: http://users.skynet.be/albert.aerts/radio/pages/bx430a50.htmΓια τεχνικα μην με ρωτας. Ο κολλητος μου ασχολειται με αυτα, απλα μεσα στην πλακετα περασε ενα aux input. Ο ηχος ειναι μια γλυκα. Μα για λαμπατο ενισχυτη ξεκινησαμε...αλλα στο φερνουμε λαου λαου. ;D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Αν είχε το Philips ντουλάπα με 2 8ιντσα και τις EL84 είναι άλλο πράμα από το δικό σου Βέβαια αν έχεις γνώση, μεράκι και όρεξη, δώς του να καταλάβει. :o εγώ που έχω ένα τέτοιο παρατημένο..... ....ρε λες να την κάνω την κουτσουκέλα ; :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Κατ΄ αρχήν είναι ένα πολύ καλό ραδιόφωνο για βραχεώσεις και να ακούς ερασιτέχνες των μεσαίων κυμάτων (ναι υπάρχουμε ακόμα, από τους 1660 ως τους 1720 περίπου). Οι λάμπες New-Old-Stock δεν μπορεί να είναι όπως καταλαβαίνεις είναι OLD OLD STOCK δηλ. αν δεν είναι πεσμένες ακόμη καλύτερα. Πολλά ραδιόφωνα από αυτά τα παλιά έχουν και aux είσοδο, εκεί παίζεις με την ευαισθησία εισόδου και κοτσάρεις μιά κιθάρα αν θέλεις. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Πολλά ραδιόφωνα από αυτά τα παλιά έχουν και aux είσοδο, εκεί παίζεις με την ευαισθησία εισόδου και κοτσάρεις μιά κιθάρα αν θέλεις. Και το δικό του έχει. Και θα παίξει. Απλώς να μην έχει αξιώσεις. εγώ που έχω ένα τέτοιο παρατημένο..... ....ρε λες να την κάνω την κουτσουκέλα ; Τι να κάνεις; Αφού έτοιμο είναι. Προχώρα. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xaris123 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Ωχ ωχ! Να τα και τα βραχεώματα! Πέσαμε στα μεγάλα "λάμδα" ! Βραχέωμα και ακροάσεις στους 1665, αυτά είναι! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Archelaos Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 H aux εισοδος τι ακριβος ειναι?μαλλον θα βρισκεται στο πισω μερος οπως φαινεται και στις φωτο,εκει που εχει δυο υποδοχες ε? So be Playful! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση