Προς το περιεχόμενο

Gibson Les Paul Traditional EB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"η ραδιολογια δεν εχει ορια αν ξερεις να παιζεις θα βγαλεις ωραιο ηχο και στα δυο μοντελα..."

Αυτό ξαναπές το...

Το δια ταύτα πάντως για το φίλο που ψάχνει κιθάρα είναι: ΜΗΝ ΨΩΝΙΣΕΙΣ από το γερμανό αν πρώτα δεν πας σε μαγαζί να πιάσεις, να ζυγίσεις, να δεις και να ΑΚΟΥΣΕΙΣ και τις 2 κιθάρες να δεις ποια θες πραγματικα. Δεν αγοράζεις έπιπλο για να σου αρέσει στη φωτογραφία και τις προδιαγραφές του ξύλου, αγοράζεις κιθάρα και σημασία έχει να ξέρεις τον ήχο της. Κάνε δοκιμή και αποφάσισε τι σου αρέσει στο αυτί και αν θες να σηκώνεις τα παραπανίσια κιλά (που δεν είναι δα και τόσα πολλά). Όταν αποφασίσεις κάνε και παζάρι στο μαγαζί και σύγκρινε τιμές με του γερμανού. Είμαι της άποψης ότι για 100-150 ευρώ δεν αξίζει το ρίσκο του γερμανού (παρά το δικαίωμα αλλαγής είναι ψυχοφθόρο το να στέλνεις πίσω ένα όργανο 1700 ευρώ και να περιμένεις τι θα σου κληρώσει μετά). Άλλο είναι να τη βλέπεις μπροστά σου, να την ελέγχεις και να την παίρνεις σπίτι! Και τονώνεις και τη ντόπια οικονομία που δεν είναι μικρό πράγμα εδώ που φτάσαμε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Όμως 150 euro.... είναι ένα βδομαδιάτικο για πολλούς απο εδώ μέσα.... Πάει να δουλέψεις μια εβδομάδα τσάμπα για τον Έλληνα αντιπρόσωπο ????

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Όμως 150 euro.... είναι ένα βδομαδιάτικο για πολλούς απο εδώ μέσα.... Πάει να δουλέψεις μια εβδομάδα τσάμπα για τον Έλληνα αντιπρόσωπο ????

Έτσι έιναι.Εγώ πήρα μια gibson flying v απο το Θωμά 550Ε και εδώ το bonstudio ζητούσε για την ίδια κιθάρα 1100Ε.Δηλαδή διπλάσια τιμή.Εγώ προσωπικά πάντως δεν τα έδωσα για να τονίσω την Ελληνική οικονομία.Είναι πολλά τα λεφτά Άρη! ;D

Παιδιά δεν είπα να πας να δώσεις στον έμπορο τα διπλάσια... Το βασικό νόημα είναι να πάει ο άνθρωπος και να δει ζωντανά τις κιθάρες...Από εκεί και πέρα, το αν θα πάρει από τον έμπορο ή από τον Thomann είναι στο χέρι του καθενός. Εγώ από εκεί που πήρα τη δικιά μου, είχε ανοιχτό το site και έβλεπε τις τιμές. Μου ζήτησε μάλιστα και συγγνώμη που δε μπορεί να ρίξει πιο πολύ την τιμή στη μάυρη (και έδωσα 150 παραπάνω από το Thoman) γιατί τις δίνει πιο ακριβά το BonStudio. Στις "έγχρωμες" έκανε ακριβώς ίδια τιμή με το γερμανό.

Εγώ αυτό που είπα και το ξαναλέω είναι να δοκιμάσει τις κιθάρες, να αποφασίσει και μετά να κάνει παζάρι με τον έμπορο έχοντας σαν ατού την τιμή του Thomann. Το αν η προσφορά του εμπόρου τον ικανοποιήσει είναι στην τσέπη του καθενός. Έχει πάντως το πλεονέκτημα ότι ξέρεις τι αγοράζεις και δεν έχει το ρίσκο του τι θα φέρει ο ταχυδρόμος...

ΥΓ: Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω καμία σχέση με εμπόριο οργάνων, μην παρεξηγηθώ κιόλας... Μια άποψη λέω, κουβέντα να γίνεται... :)

Άν δεν ξέρεις τι ψάχνεις να πάς στον Έλληνα (αυτόν που δεν σ΄αφήνει να ακουμπήσεις κιθάρα) να την πιάσεις να την δοκιμάσεις, να του δώσεις κι ένα πουρμπουάρ 30% παραπάνω και να πείς ότι στήριξες το...... ΔΝΤ

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

• Moderator

Εντάξει ρε παιδιά δεν είναι όλοι οι έμπορες στην Ελλάδα 30% πιο ακριβοί ούτε θα σου κόψουν τα χέρια μόλις πας να δοκιμάσεις αν φαίνεται ότι έχεις έρθει με σκοπό να αγοράσεις και όχι να τους πρήξεις τα τέτοια... ψάξιμο θέλει.

Αλήθεια μιας και το άρχικό μας θέμα ήταν οι non chambered, θυμήθηκα τις Heritage. Aυτές είναι μια πολύ καλή λύση μιας που δεν είναι ούτε chambered, ούτε weight relieved, έχουν long tenon αν δεν κάνω λάθος και νομίζω επίσης ότι κάποιες στού Κουρμπή πριν κανα δυο χρόνια που είχα δοκιμάσει φορούσαν και Seymour Duncan Seth Lover που είναι πάρα πολύ καλοί μαγνήτες. Μόνο το headstock με χαλούσε, και η ανοιχτόχρωμη καφέ ταστιέρα για να είμαι ειλικρινής. Από ήχο όμως ήταν πολύ καλή.

Αλήθεια μιας και το άρχικό μας θέμα ήταν οι non chambered, θυμήθηκα τις Heritage. Aυτές είναι μια πολύ καλή λύση μιας που δεν είναι ούτε chambered, ούτε weight relieved, έχουν long tenon αν δεν κάνω λάθος και νομίζω επίσης ότι κάποιες στού Κουρμπή πριν κανα δυο χρόνια που είχα δοκιμάσει φορούσαν και Seymour Duncan Seth Lover που είναι πάρα πολύ καλοί μαγνήτες. Μόνο το headstock με χαλούσε, και η ανοιχτόχρωμη καφέ ταστιέρα για να είμαι ειλικρινής. Από ήχο όμως ήταν πολύ καλή.

Πράγματι είναι πολύ καλύτερες κιθάρες οι Heritage.

Καλά είναι να βρείς μια μεταχειρισμένη για να μην χάσεις χρήματα.

δεν ειναι gibson οσο κατα και να ειμαι με την τωρα πολιτικη της gibson μονο αυτη βγαζει les paul τελος.

αν ειναι να παρεις replica θα παρεις prs

• Moderator

δεν ειναι gibson οσο κατα και να ειμαι με την τωρα πολιτικη της gibson μονο αυτη βγαζει les paul τελος.

αν ειναι να παρεις replica θα παρεις prs

1. Ουδεμία σχέση η Gibson με την PRS.

2. Μια κιθάρα που φτιάχνεται στο παλιό εργοστάσιο της Gibson στο Kalamazoo, από τους εκεί παλούς τεχνίτες της Gibson, δεν την απαξιώνεις έτσι εύκολα σαν replica.

1. Ουδεμία σχέση η Gibson με την PRS.

2. Μια κιθάρα που φτιάχνεται στο παλιό εργοστάσιο της Gibson στο Kalamazoo, από τους εκεί παλούς τεχνίτες της Gibson, δεν την απαξιώνεις έτσι εύκολα σαν replica.

http://www.prsguitars.com/25thsc245/index.php

οταν την επαιξα (ουτε δυο βδομαδες δεν εχει) νομιζα οτι παιζω gibson 59 RI με long tenon...

σιγουρα πολυ καλυτερη απο καθε gibson usa μοντελο. ο μοναδικος λογος που προτιμω την ΔΙΚΗ ΜΟΥ gibson μου ειναι επειδη εχει coil splitting.

νταξει απο τιμη ειναι τσουχτερη, αγγιζει custom shop τιμες ειναι και καινουργιο μοντελο αλλα η prs με επεισε οτι βγαζει les paul πολυ ανωτερες απο τα ρομποτ του nashvile. οσο για το kalamazoo  βρες μου εσυ τωρα πια τετοια κιθαρα σε νορμαλ τιμη και την αγοραζω αμεσως ακομα και οι custom στο nashville βγαινουν τωρα

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου