psilosm2 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Σκεφτομαι να την παραγγειλω απο τον γνωστο Θωμα απο Γερμανια. Αξιζει τα λεφτα της? Σκεφτομουνα και για την Standard 08 αλλα λογω του οτι ειναι Chambered με χαλαει. H traditional ειναι non chambered. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 H traditional ειναι non chambered. Και πιθανότατα πιο βαριά. Την έχεις δοκιμάσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Και πιθανότατα πιο βαριά. Σίγουρα πιο βαριά. 8) Δεν είναι κακό όμως αυτό.Αρκεί να είναι μέσα σε κάποια όρια. Για μένα οι "καλύτερες" ή οι πιο "all-around" ζυγίζουν από 8.70lbs έως 9.40lbs "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psilosm2 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Nai ειναι πιο βαρια...αλλα πιστευω οι non chambered εχουν καλυτερο ηχο απο τις chambered. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psilosm2 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Βεβαια η Standard 08 εχει Long tenon Joint ενω η Traditional Short Tenon Joint. Καποιος που να τις εχει δοκιμασει και τις 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Nai ειναι πιο βαρια...αλλα πιστευω οι non chambered εχουν καλυτερο ηχο απο τις chambered. ΑΚΡΙΒΩΣ... Το μόνο που κερδίζεις με μία chambered είναι στην εργονομία λόγω χαμηλού βάρους -ειδικά αν έχεις πρόβλημα στη μέση - αλλά κατά τ΄άλλα...κλάφτα Χαράλαμπε... Όσον αφορά στο θέμα του tenon:Το ιδανικό θα ήταν να πάρεις μία και non-chambered και με long tenon.Ένας από τους -πολλούς - λόγους που πληρώνεις πολλά λεφτά για τις Custom Shop Les Pauls είναι αυτός. Επειδή είσαι σε μια κατάσταση-δίλημμα,πάρε τη non-chambered. "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E7#9 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 ... Επειδή είσαι σε μια κατάσταση-δίλημμα,πάρε τη non-chambered. Επειδή είσαι σε δίλημμα καλλίτερα πήγαινε άκουσέ τις και τις δύο μαζί και αποφάσισε μόνος σου Εγώ έχω την standard08 και είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον ήχο της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Επειδή είσαι σε δίλημμα καλλίτερα πήγαινε άκουσέ τις και τις δύο μαζί και αποφάσισε μόνος σου Εγώ έχω την standard08 και είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον ήχο της. Σωστός...Απλά επειδή κατάλαβα οτι του αρέσουν πιο vintage καταστάσεις του πρότεινα την traditional. "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iamnohero Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 και οι 2 κιθαρες ειναι πολυ κομπλε!εγω πηρα την traditional για τους 57 classic μαγνητες που στα καθαρα ειναι <<τουμπανο>>(για εμενα)..!εισαι σε καλο δρομο για les paul εργοστασιακια.παρε οποια νομιζεις και μεσα εισαι.καλη αγορα λοιπον peace!!! http://www.iamnohero.com/ https://www.facebook.com/iamnohero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iamnohero Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2010 ΚΑΙ ΝΑΙ!!!σιγουρα αξιζει τα λεφτα της.(κατασκευαστικα ειναι στανταρ +plek system)παντως ειναι βαρια χωρις αυτο να σε χαλαει! http://www.iamnohero.com/ https://www.facebook.com/iamnohero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση