raf Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 γεια χαρα, θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για τον αυτοσχεδιασμο μου πανω στο πασιγνωστο κομματι του jimi . η ηχογραφηση ειναι τελειως ερασιτεχνικη απο ηχογραφηση pc ( δηλαδη οτι αρπαξει το μικροφωνο ;D ) και επισης ειναι one take for fun :) χρησιμοποιηθηκαν απο εμενα : ταπεινος Fender frontman 15R , Gibson les paul studio 98', ibanez TS-7 , και ενα gcb 95 cry baby χρησιμοποιηθηκαν απο τον φιλο μου στα ρυθμικα : Vox Vt30 , Gibson Sg reissue , ( δεν θυμαμαι τι προενισχυσεις και distortion εβαλε για να ειμαι ειλικρινης . υ.γ θα παρακαλουσα να σχολιασετε μονο το δικο μου παιξιμο γιατι ο φιλος που κραταει ρυθμικα παιζει 6 μονο μηνες ηλ. κιθαρα hey_joe.wma How blue can you get? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinios Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 :o Φοβεροί συνεχίστε!!! http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Kαι έχω σταματήσει τις καταχρήσεις τα τελευταία 5 χρόνια. Θα με κάνετε να ξαναρχίσω :P :P :P :P :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση