JAM Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 Έχω βγάλει το εισητήριο από την πρώτη μέρα προπώλησης ! :lol: www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 Να ρωτησω....Είναι παράνομο να έχουμε καμερα? Ή ανάλογα με το συγκρότημα επιτρέπουν ή όχι την βιντεοσκόπηση....? Γιατί θυμάμαι ότι Sabbath είχαν ανακοινώσει ότι το συγκρότημα δεν είχε επιτρέψει την βιντεοσκόπηση ενώ σε άλλες συναυλίες έχω δεί πολύ κόσμο με φωτογραφικές.... Ή τπτ απο τα παραπάνω δεν ισχύει? Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 Νομίζω ότι μπορεί είτε ο διοργανωτής είτε ο καλλιτέχνης να μη δεχτεί να γίνει βιντεοσκόπηση/φωτογράφηση/ηχογράφηση. Συνήθως τα απαγορεύουν εξ αρχής οι διοργανωτές. Βέβαια αυτό είναι εντελώς τυπικό γιατί προφανώς μπορείς εύκολα να περάσεις dvcam μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
12plus Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 Αυτό είναι γεγονός... Εγώ πχ τώρα βλέπω αποσπάσματα από τη συναυλία Pink Floyd στην Αθήνα το '89... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 Παιδιά εγώ θυμάμαι να σκάνε άτομα με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ cams το 98-99. Φαντάσου τώρα πόσο απλό είναι με τα dvcams που χωράνε παντού (που λέει ο λόγος :lol:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
12plus Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2006 Έπειτα πώς δικαιολογείς το γεγονός ότι όλες ουσιαστικά οι φετινές εμφανίσεις του Waters (Πορτογαλία, Ιταλία κλπ) υπάρχουν σε κλιπάκια στο net? Απλά το ουσιαστικό θέμα είναι αν προτιμάς να βλέπεις ή να τραβάς γιατί πραγματικά δεν πρέπει να είναι το ίδιο. Και δε θα ήθελες με τίποτα όταν τελείωνε η συναυλία να μετάνιωνες για την επιλογή σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Παιδιά είδα κάτι που με στενοχώρησε πολύ... Είδα στα video από την Πορτογαλλία (στο youtube) τον Waters να τραγουδάει... ... ... PLAYBACK!!! Τώρα ή το video είναι αυγχρόνιστο ... ή ο Roger μεγάλωσε επικίνδυνα ... http://www.youtube.com/watch?v=BNgeZRmMcwc Κοιτάξτε πχ στο 3:53 όπου οι μουσική φαίνονται συγχρονισμένοι και τα χείλια του Roger...όπου να'ναι... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Για ρίξτε και μια ματιά εδώ: http://forum.neptunepinkfloyd.co.uk/viewtopic.php?t=12825 :roll: :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Πάντως εμένα μου φάνηκε αρκετά παράφωνος για να είναι play-back. Ειδικά στο mother φαίνεται πως δεν είναι και σε μεγάλη φόρμα η φωνή του.... Λες; :roll: one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Εγώ πάντως, εκεί που ήμουν έτοιμος να κατέβω Αθήνα, τώρα άρχισα να το ξανασκέφτομαι... :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση