JAM Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Απλά δυσκολεύομαι ακόμα να το χωνέψω... Επιβεβαιωμένο από το επίσημο site του, θα εμφανιστεί στις 18 Ιουνίου 2006 στο Terra Vibe στην Μαλακάσσα...το πιο πιθανόν εκτός Rockwave...(ευτυχώς...) Λίγες μέρες αργότερα θα παρουσιάσει στην Επίδαυρο την νέα του όπερα Ca Ira (που δεν λέει τίποτα κατά την γνώμη μου...) Φήμες λένε ότι θα παρουσιάσει μια extended version του Dark Side of the Moon... Θέλετε κι άλλα ??? ps - Τι Rolling Stones και πα****ες... Να η συναυλία της χρονιάς !!!!! (πολλών χρονιών δηλαδή...) www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
science Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Αντε να μαζεψεις λεφτα μετα για να βαλεις ξυλινα knobs στην huber...ΤΡΕΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΟΝΤΩΣ!!! bluessssss!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Λίγες μέρες αργότερα θα παρουσιάσει στην Επίδαυρο την νέα του όπερα Ca Ira (που δεν λέει τίποτα κατά την γνώμη μου...) Εντάξει, έχει μερικές ωραίες στιγμές. Χαίρομαι που βρήκα άλλον ένα που να την έχει ακούσει. :) :) :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Ούτε εμένα μου άρεσε... Από την άλλη βέβαια, γενικότερα δεν είμαι οπαδός της όπερας, οπότε η άποψή μου ίσως δε πολυμετράει ... :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Nα προσθέσω ότ το πρόγραμμα της συναυλίας του θα διαρκέσει 3,5 ώρες !!!!! www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Ξέρεις πληροφορίες για εισιτήρια κλπ?? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Για εισητήρια δεν ξέρω τίποτα ακόμα...θα βγει φαντάζομαι ανακοίνωση στην Didimusic... Kι άλλο καλό νέο (αν δεν γίνει αυτή η συναυλία έχω να φάω πολύ ξύλο, ξέρω... :lol: ) : Στην κιθάρα θα είναι ο Snowy White !!! Καταπληκτικός κιθαρίστας κατά την γνώμη μου...και ο μόνος ικανός (από άποψη αισθητικής) να αντικαταστήσει το κενό του Gilmour... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Για εισητήρια δεν ξέρω τίποτα ακόμα...θα βγει φαντάζομαι ανακοίνωση στην Didimusic... Αν μάθεις τίποτα' date=' ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ!!!!:D:D:D Στην κιθάρα θα είναι ο Snowy White !!! Καταπληκτικός κιθαρίστας κατά την γνώμη μου...και ο μόνος ικανός (από άποψη αισθητικής) να αντικαταστήσει το κενό του Gilmour... Αυτάαα είναι!!! :lol:!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Πω!!! Αυτό θα είναι τρελό καλοκαίρι τελικά, 18 Ιουνίου Roger Waters, 14-15 Ιουλίου Red Hot Chili Peppers και 20 Ιουλίου Foo Fighters. :D :D :D :D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Πω!!! ' date=' 14-15 Ιουλίου Red Hot Chili Peppers :D :D :D :D[/quote'] ισχύει αυτό ή κάνεις χαβαλέ :?: Ελλάδα? https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση