Maxos Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2004 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2004 thn tyxh moy! xexasa na kanw login! :oops: :mrgreen: http://www.myspace.com/mahospaterakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2004 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2004 ΟΚ, μόλις είδα ότι το ίδιο έγραψε και ο Maxos για τη registry. Sorry για την διπλαπάντηση. Γεράσιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2004 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2004 πάντως εγώ έχω πρόβλημα με το sonar3. Χρησιμοποιώ το δικό του vst wrapper και προσπάθησα να περάσω κάποια plug inn . Γιατί δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω στο sonar αφου γίνεται η μετατροπή τους σε dx. Την κάνει , αλλά μετά μου λέει οτι δεν είναι συμβατά. Τί μπλέξιμο. Και είναι ωραία και δουλεύουν σε προγράμματα που συνεργάζονται με vst . ¨Λογικό. Θέλω να ξέρω πότε θα μάθω να δουλεύω με τέτοια "ρημάδια". ¶τιμες μηχανές ; :lol: :lol: Οχι τίποτε δηλαδής, έτσι επειδή το έφερε η κουβέντα........ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maxos Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2004 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2004 Sonar?! MAKRIA! oxi pos den einai kalo ala den to paw mia. Kanonika enai DX host kai oti kai na kanoun ta VST den 8a ta ypostirizei pote kala, Cubase kai pali Cubase! :twisted: http://www.myspace.com/mahospaterakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2004 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2004 ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ QBASE ΑΛΛΑ το sonar με βολευει καθαρά λόγω της δομής του και αναγκαστικά γιατι δουλεύει άψογα με την SB LIVE που έχω. Και ορισμένα vst δουλεύουν όταν τα μετατρέπεις. Με το qbase έχω πρόβλημα στο aydio recording μάλλον λόγω κάρτας. Έτσι κι αλλιώς θα προσανατολιστώ σε dx fx software γιατι αυτό μου λείπει κυρίως. Όχι οτι έχω λίγα, απλά , είμαι πλεονέκτης,. :twisted: Τουλάχιστον ευχαριστώ Maxos γιατί κατάλαβα από το post σου οτι δενμ έχω κάνει κάτι λάθος. Είναι θέμα του sonar. :D και τώρα στεναχωριέμαι γιατί οι άλλοι φίλοι είναι στην BYNH , ΜΕ ΠΉΡΕ ΚΑΙ ΤΗΛ. Ο SKATEMPORAS KAI TA PINOYNE KAI EMENA ME ΧΩΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!! ΤΟ ΧΑΣΑ ΤΟ ΝΟΙΖ PARTY 2!!!! ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΡΕΕΕΕ!!!!!! :lol: :lol: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση