FABRICAUDIO Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 Αν και δεν ειμαι υπερ της ιδεας των demo μια χαρα ακουγεται για απλο demo, αρκει να μην πληρωσατε πολλα. Νικος Recording and Rehearsal Studio www.fabricaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 παιδια ευχαριστω πολυ για το input σας , θα τα λάβω ολα υποψη μου . Να διευκρινισω οτι ο τραγουδιστης ειναι σκωτσεζος και οχι ελληνας. Το demo εγινε σε 2 επταορα session. Βγαλαμε τα ντραμς μπασο και κιθαρες για 4 κομματια και προλαβαμε μονο 2 με vocals τα οποια και σας εστειλα. Στο τελος ο engineer εκανε rough mixes σε αυτα τα 2 κομματια που ειχαν φωνητικα. Οντος τα vocals ειναι ψηλα στη μιξη και θα το κοιταξουμε οταν γινουν να final mixes. Για τα ντραμς συμφωνω θελουν αρκετη δουλιτσα . :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 Αν και δεν ειμαι υπερ της ιδεας των demo μια χαρα ακουγεται για απλο demo, αρκει να μην πληρωσατε πολλα. Νικος Δωσαμε 300 λιρες για 2 μερες ουσιαστικα στο στουντιο. Να συμπληρωσω οτι πηγαμε με σκοπο να κανουμε μονο tracking και το mixing να γινει αλλου ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
engl Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 ειναι καπως @κ@υλο..σιγουρα ευυθυνεται ο τραγουδιστης η παραγωγη και ισως λιγο ο ντραμμερ. παντως μολις το ακουσα μου ηρθε στο μυαλο αυτο: www.emmonogrizo.gr www.myspace.com/emmonogrizo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FABRICAUDIO Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 Δωσαμε 300 λιρες για 2 μερες ουσιαστικα στο στουντιο. Να συμπληρωσω οτι πηγαμε με σκοπο να κανουμε μονο tracking και το mixing να γινει αλλου Wink Καλη τιμη. Αν εχετε σκοπο να το κανετε επισημη κυκλοφορια συνεχιστε το αλλιως δεν εχει νοημα να χαλασετε παραπανω λεφτα για ενα απλο demo. Νικος Recording and Rehearsal Studio www.fabricaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 Ειναι πολυ καλη δουλεια!!!!!!!!! Και ως θεμα και ως μειξη. Δεν θα ελεγα να πειραξεις κατι. Ενα κομπρεσιον που θελει και ενα ψιλοεκιου τα κανει το μαστερινγκ. Και η φωνουλα θα παει πισω, οι κιθαρες μπροστα και τα τουμπανα θα απλωσουν Μια ιδεα του τι εννοω ;) 3rd_Stone_edit.mp3 Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Ωραίο είναι :) Μου θυμίζει Soundgarden 8) 8) 8) 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση