hampis Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 Μου αρεσει πολυ ο τροπος που χρησιμοποιει το floor tom αριστερια διπλα στο ταμπουρο και πως τονιζει τα κομματια .Σταθερη αξια θα ελεγα και χαμηλων τονων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sixtrip Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 Οποιος ηταν χθες στο ΟΑΚΑ πρεπει να αισθανεται πολυ πιο χαρουμενος!Ηταν αψογα!!!Θα το θυμαμαι χρονια! http://www.myspace.com/sixtrip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον επειδη τον προσεχα πολυ στη συναυλια μου εκανε εντυπωση (οπως ανεφερε καποιος αλλος εδω) το ποσο συγκεντρωμενος ηταν σε αυτο που εκανε.Εκει βραχος, σα ρομποτ με ελαχιστες κινησεις του κεφαλιου και η υπερενταση και προσπαθεια ζωγραφισμενη στο προσωπο του ! Ακριβως το αντιθετο απο τον Tommy Lee ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sixtrip Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον επειδη τον προσεχα πολυ στη συναυλια μου εκανε εντυπωση (οπως ανεφερε καποιος αλλος εδω) το ποσο συγκεντρωμενος ηταν σε αυτο που εκανε.Εκει βραχος, σα ρομποτ με ελαχιστες κινησεις του κεφαλιου και η υπερενταση και προσπαθεια ζωγραφισμενη στο προσωπο του ! Ακριβως το αντιθετο απο τον Tommy Lee ;D ;D Παντα ετσι ειναι.Focused και επαγγελματιας 100%.Ανεκφραστος και συγκεντρωμενος.Αλλα ωρες ωρες νομιζω οτι δε το διασκεδαζει καθολου.Λιτος αλλα τοσο γεματος παντα και COOL! τι θα γινει με εκεινο το διπεταλο? :) http://www.myspace.com/sixtrip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 τι θα γινει με εκεινο το διπεταλο? :) ;D ;D 1000 συγγνωμη :-[ :-[ δεσμευομαι για φωτο ΣΗΜΕΡΑ 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση