mariopol Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Αυτό εννοώ. Ούτε αστάρια, ούτε τίποτα. Το ξύλο είναι ήδη γυαλοχαρτισμένο από προηγούμενα πειράματα. ;D τοτε το natural που λες ειναι σχετικα ευκολη υποθεση! Απλως παρε αχρωμο λουστρο για ξυλο! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 τοτε το natural που λες ειναι σχετικα ευκολη υποθεση! Απλως παρε αχρωμο λουστρο για ξυλο! Έχω ένα γυμνό, σκέτο ξύλο-πρώην μώβ, πρώην semi brown-σώμα και θέλω να το βάψω με μαύρο spray, ΧΩΡΙΣ να βάλω sealer, αστάρια κλπ. Ρωτάω αν θα ξεβάψει. ;D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Σορρυ τωρα ειδα οτι δεν ειχες ανοιξει εσυ το ποστ 8) ;D Λογικα δεν θα εχει προβλημα. Για το αποτελεσμα δεν ξερω! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Έχω ένα γυμνό, σκέτο ξύλο-πρώην μώβ, πρώην semi brown-σώμα και θέλω να το βάψω με μαύρο spray, ΧΩΡΙΣ να βάλω sealer, αστάρια κλπ. Ρωτάω αν θα ξεβάψει. ;D Για να ξεβάψει δε νομίζω (αν μιλάμε για ακρυλικό χρώμα και μετά βερνίκι), το μόνο είναι οτι μπορεί να σου στρώσει δύσκολα και να σου αφήσει "τρεξίματα" (και μετά....φτου κι απ'την αρχή). Το αστάρι γενικά βοηθάει το χρώμα να "σταθεί" πάνω στην επιφάνεια. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 thnx! ευκαιρία για πειραματισμούς, μιας και δεν το χει κάνει κάποιος ;D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση