freerock1974 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 και τωρα το ιδιο ισχυει. Tωρα...μπορει και ναι,μπορει και οχι... Υπαρχουν καποια στυλ,καποιες μοδες,που δεν ειναι απαραιτητο...νομιζω. Και παλιοτερα υπηρχαν αλλα οχι οσο σημερα που το fast food ειναι σημειο του καιρου μας. Ειναι αλλη κουβεντα αυτη,νομιζω εχει ξαναγινει πολλακις στο φορουμ... Για να πω παντως τι νομιζω και να μην αφησω εκκρεμοτητες: Θα το σκεφτω πιο βαθια και θα κανουμε μια ωραια συζητηση με επιχειρηματα,παραδειγματα, σε αλλο θεμα... 8) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2010 Bρε καλως τον ,γεια σου Σταυρο με τα ωραια σου κομματια,σου εχω στειλει τα τηλεφωνα & mail αλλα δεν απαντησες ενα μηνα και τωρα. Τελος παντων ωραιο κομματι το Bad woman .Παντα τετοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VirusSnake Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2010 εισαι ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
moutzaheadin Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2010 5η ακροαση. Καλα εισαι.. εγω εχω ακουσει το Nothing to believe(βλεπε το myspace του κυριου) 1005 φορες! Μας εχεις παρει τα μυαλαα δασκαλε! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Terries Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2010 Μπράβο και πάλι μπράβο ρε σειρά !! Αυτά είναι .. Παίζοντας σου έρχεται η όρεξη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2010 Σας ευχαριστω πολυ Virussnake,Terries, να στε παντα καλα! Ντινο,περιμενω demo..αντε να χαλαρωσει η κινηση να γραψτε τιποτις.. ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
music man Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 ekina ta pliktra δινουν ασχημα! τι μαρσαλ ηταν? (μαντεψία jcm 800 xD) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Ειναι τιμη μου καποιος να επαναφερει τραγουδι μου στην επιφανεια! Σ ευχαριστω music man! Κι ομως..ειναι Marshall VS102R 2X12 με sm57 μεσω MACKIE προενισχυσης σε M-AUDIO 1010. Κι ας εχω την 6100LM κεφαλη που τα σπαει... Μου χει κατσει καλα αυτος ο κομπο με το που εβαλα το μικ μπροστα,σχεδον αβιαστα.. Για drive μιλαω. Με Στρατοκαστερ.. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Κωστα σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια αδερφε! Ξερεις...ειμαι στην Καβαλα... Αν ημουν Αθηνα θα βρισκομασταν σιγουρα...(απο Αθηνα εισαι μαλλον..) Με τιμαει καποιος να θελει να παιξουμε μαζι. Ποτε δεν ξερεις βεβαια... Χαιρομαι πολυ οταν διαπιστωνω οτι υπαρχουν κι αλλοι τρελαμενοι παλιομοδιτες... ;) Θα τα πουμε... Να σαι καλα! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Ειναι τιμη μου καποιος να επαναφερει τραγουδι μου στην επιφανεια! Σ ευχαριστω music man! Κι ομως..ειναι Marshall VS102R 2X12 με sm57 μεσω MACKIE προενισχυσης σε M-AUDIO 1010. Κι ας εχω την 6100LM κεφαλη που τα σπαει... Μου χει κατσει καλα αυτος ο κομπο με το που εβαλα το μικ μπροστα,σχεδον αβιαστα.. Για drive μιλαω. Με Στρατοκαστερ.. :-\Για παρε καμια κιθαρα ρε φιλε. Στα χω πει και μυαλο δεν εβαλες. Και λεω τι μου τι χαλαει στο τραγουδι ;D ;D ;D ;D 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση