freerock1974 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Τι θα λεγατε για λιγο Hard Rock ακομα? Το θεμα πρωτοτυπο..''Γυναικα''... 8) Επαιξα με την Stratocaster σε Marshall-SM57-Μackie preamp-Cubase. Τυμπανα:Addictive drums vst Mπασο-φωνη απο την TLaudio 5051. Mic φωνης:Rode NT2-A και πολυς ιδρωτας! Thanx Σακη! (Καθοταν στην κονσολα να γραψω φωνη...) Tα γραφω γιατι μου ειχε ζητηθει... Καλη ακροαση! BAD_WOMAN_mp3.mp3 GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Τα πηρες ολα..μεχρι και τα σωβρακα!!! Σουπερ μπραβο ultimate παιξιμο και ολα σουπερ..τι να λεμε τωρα! Σκασιματα...στιχος....κιθαροριφ..πληκτρα...(βαλε κι αλλα...!!! χαμοντ!! )...ρεφραιν.. τι να λεμε...μας εφτιαξες! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Excellent as usual :) Για κάποιο λόγο μου θύμισε αυτό Whitesnake Still of the Night αλλά τώρα που τα ακούω μαζί δεν μπορώ να καταλήξω γιατί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Σούπερ ;) περνάτε στον τελικό :D :D :D :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 τι θα γίνει ? ακόμα η περιοδεία ? που είναι η μπαντα ? άντεεεεεε τι να λέμε για τη γέφυρα στο 2:59 τώρα .... φανταστίκ ας ολγουεης www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 5η ακροαση. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Excellent as usual :) Για κάποιο λόγο μου θύμισε αυτό Whitesnake Still of the Night αλλά τώρα που τα ακούω μαζί δεν μπορώ να καταλήξω γιατί. Αν σου θυμισε αυτο..ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!!! Ειναι μεγαλη μου επιρροη οι Whitesnake... Προφανως μου βγαινει πολυ στο συγκεκριμενο κομματι... Σ ευχαριστω Ευη!(Και για το audacity..) Σας ευχαριστω korgius,THEOD! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 τι θα γίνει ? ακόμα η περιοδεία ? που είναι η μπαντα ? άντεεεεεε τι να λέμε για τη γέφυρα στο 2:59 τώρα .... φανταστίκ ας ολγουεης Η μπαντα ετοιμαζεται για..διασκευες κυριως και ολο και κατι θα περασουμε απ αυτα... Σ ευχαριστω αδερφε! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Φιλε μου..εχεις μεσα σου κραμμα απο τις μουσικες που ακους μεχρι σημερα! Και βγαινεις εσυ ! Τι να λεμε τωρα...τιμη μου που σε γνωριζω. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Η μπαντα ετοιμαζεται για..διασκευες κυριως και ολο και κατι θα περασουμε απ αυτα... Σ ευχαριστω αδερφε! Τώρα μένει να σε φέρουμε Αθήνα :P τιμη μου που σε γνωριζω. +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση