Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 εγώ τα τελευταια 2 χρόνια έχω πάρει ρεπό 4 μέρες . Ζω μια αιώνια εμπλοκή :'( :'( :'( :'( κι εγω αδεια και διακοπες απο το 2004 εχω να δω.Τωρα που ειμαι ανεργος. Ολα καλα. (#%$%#^$&Ρ^*%^*%$%%$^%$$%$%$$) Το κομματι με πηγε στην Ιταλια....(Talented Mr. Ripley η ταινία). www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 κι εγω αδεια και διακοπες απο το 2004 εχω να δω.Τωρα που ειμαι ανεργος. Ολα καλα. (#%$%#^$&Ρ^*%^*%$%%$^%$$%$%$$) Το κομματι με πηγε στην Ιταλια....(Talented Mr. Ripley η ταινία). καλά θα ήταν να με πήγαινε και μένα .Δωρεάν διακοπές :'( :'( :'( :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 καλά θα ήταν να με πήγαινε και μένα .Δωρεάν διακοπές :'( :'( :'( :'( η Μουσικη οπου θες σε παει... ...κατι ακομα...χωρανε πνευστα πολλα..muted τρομπετες..kai tenor sax! Νομιζω πως θα αυξηθειτε....το νεο σου σχημα ειναι Theod? www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 η Μουσικη οπου θες σε παει... ...κατι ακομα...χωρανε πνευστα πολλα..muted τρομπετες..kai tenor sax! Νομιζω πως θα αυξηθειτε....το νεο σου σχημα ειναι Theod? γες ΄...... :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 γες ΄...... :) :) :) ωραιοι !! Καλη επιτυχια και συνεχεια !!! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Γ.Ε.Σ , Γ.Ε.Ν ΓΕΕΘΑ ... ωραιοι !! Καλη επιτυχια και συνεχεια !!! θενξ Κ+JJ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Ωραίο το τρένο (ηχογράφηση 1930 or what? :o)*... Μόνο 0:27 - 0:34 δεν μ΄άρεσαν τα τύμπανα. Αλλάζει τελείως το ύφος και μοιάζει με 80s beat... ::) Αλλα περί ορέξεως... -Το άλλο ακόμα δεν το άκουσα. ;D *Ο ήχος για κάποιο λόγο μου κάνει σαν παλιά ηχογράφηση. Προσωπικά μαρέσει. Αλλα δεν ξέρω αν έγινε καταλάθος ή επίτηδες. It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Τώρα το άκουσα τελικά, και το 2ο. Πάρα πολύ όμορφα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Evilnye rocka-vic ευχαριστούμε :D :D :D πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
swinger Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 καλα και τα 2 αλλα πολλες επαναλαμβανομενες νοτες στο κοντραμπασο (ειδικα στο 2ο κομματι δεν περπαταει το πραγμα) και o ρυθμος πολυ straight (δεν υπαρχει swing).Κατα τα αλλα μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση