fuzzywoo Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Γειά σας Ξέρετε που μπορώ να επισκευάσω ένα DAT, γιατί έχω masterakia 15ετίας που δεν θέλω να χαθούν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Για επισκευή δεν γνωρίζω αλλά σίγουρα μπορείς να βρείς κάποιο studio και να σου τα σώσει σε έταιρο φορμά... Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuzzywoo Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Iσχύει,αλλά το θέλω και για συναισθηματικούς λόγους. Δεν ξέρω αν υπάρχει μάστορας στην Ελλάδα, αν υπάρχει και ξέρει κανείς, τον παρακαλώ να μου πεί. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
backys Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2010 Επικοινωνησε με την αντιπροσωπια της εταιριας του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση