gemini Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Blues me satyriko stixo...;-))))) δεν_θα_βαλω_ουτε_τη_γατα_μου_να_κλαιει.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariossen Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Χαχαχα ωραίος!!! Don't worry be happy... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gemini Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Aκριβως!!!! ;D ;D ;DΕυχαριστω φιλε μου!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 perfect!!! bravo μεγάλε μου αρέσει πολύ!!! τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2010 ωραιος! θα μπορουσε να ειναι και βαγγελης γερμανος! βεβαια μια καπως καλυτερη παραγωγη ειναι απαραιτητη! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gemini Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2010 Το ξερω...εγινε πολυ βιαστικα,και θελω επισης να φιαξω ενα καλλιτερο σολο...Ευχαριστω πολυ παιδια!!!καλο καλοκαιρι!!καλες διακοπες!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2010 Kαι πολύ καλά θα κάνεις Θοδωρή ;D ;D ;D Σιγά μην κλάψουμε κιόλας! Ωραίο το σατυρικό σου! Άντε, ώρα να ξαναπιάσεις την κιθάρα για τα καλά ;) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gemini Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2010 Kαι πολύ καλά θα κάνεις Θοδωρή ;D ;D ;D Σιγά μην κλάψουμε κιόλας! Ωραίο το σατυρικό σου! Άντε, ώρα να ξαναπιάσεις την κιθάρα για τα καλά ;) ;D ;D ;D!!!Δεν την αφηνω στγμη!!!Γεια σου Γεωργια!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση