Προς το περιεχόμενο

Greek Debt Song! Oικονομικό-ιστορική ανάλυση σε country & western style

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παρακολουθώντας το φόρουμ για αρκετό καιρό πλέον, έχω μάθει σε ποιούς τομείς να δίνω 100% βαρύτητα στη γνώμη σου και σε ποιούς 0%

Kαλά μην τρελλαίνεσαι...όλοι έτσι κάνουμε ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 223
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Σε αυτό το σημείο προτείνω να κάνουμε μία σπονδή στο Φοίβο, προκειμένου να μας υποδειχθεί ένα βενζινάδικο που να έχει ακόμη βενζίνη.

Που' σαι gamanos..; Μην ανησυχείς, δεν γελάνε μαζί μας καθόλου, έτσι τα λέμε εμείς οι ανθέλληνες για να τη σπάσουμε σε εσάς τους φιλέλληνες.

Mea Culpa

Φάτε την...ήταν να μην ξυπνήσουν οι...αρμόδιοι

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=159855&cid=4

Στη τελευταία παράγραφο...

"Να τονιστεί ότι η παρούσα καμπάνια θα πλαισιωθεί και με μια δεύτερη φάση στην οποία πρωταγωνιστές θα είναι καθημερινοί Έλληνες."

η είδηση οτι εκ των πρωταγωνιστών θα είναι ο Superfunk, δεν είναι ακόμα εξακριβωμένη...

Σε αυτό το σημείο προτείνω να κάνουμε μία σπονδή στο Φοίβο, προκειμένου να μας υποδειχθεί ένα βενζινάδικο που να έχει ακόμη βενζίνη.

Εγώ πάντως πρόλαβα και γέμισα στην γωνία Καβάλας & Κων/πόλεως πριν από μισή ώρα περίπου, αν σ'ενδιαφέρει η πληροφορία.  8)

Πάντως και αυτό που γίνεται με τα βενζιν-άδικα (όπως λέει και η διαφήμιση) σήμερα είναι ενδεικτικό του νεο-ελληνικού κατοχικού συνδρόμου, που ακόμη μας κατατρέχει εδώ και γενεές.

Χμμμ, για να αναλογιστούμε όμως τι θα γινόταν αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στο Texas π.χ. Θα το ανεχόταν ο τράχηλος του μέσου Τεξανού γελαδάρη με το 4Χ4 Dodge των 5.000 κ.εκ.;

Και τώρα η ερώτηση σκανδαλο: υπάρχουν έλληνες νέγροι;

Σιγά το σκάνδαλο...Εθνική Ελλάδας...δικό μας παιδί (αν και Ολυμπιακός...)

Σχορτσιανίτης.jpg

Σιγά το σκάνδαλο...Εθνική Ελλάδας

Σχορτσιανίτης.jpg

Εσένα θα σε κρατήσουμε στη νέα τάξη πραγμάτων διότι έχεις ωραίο ελληνοπρεπές όνομα.

"Μαραθώνας"... άχ πόσα μου θυμίζεις, ειδικά μία ωραία ταβέρνα με κάτι πιπεριές...

Mea Culpa

Εγώ πάντως πρόλαβα και γέμισα στην γωνία Καβάλας & Κων/πόλεως πριν από μισή ώρα περίπου, αν σ'ενδιαφέρει η πληροφορία.  8)

Εκείνο το έχουν Δωριείς, εγώ ψάχνω για αγνή Ιωνική βενζίνη.

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου