Προς το περιεχόμενο

Greek Debt Song! Oικονομικό-ιστορική ανάλυση σε country & western style

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν διαφωνώ μαζί σου, ήταν νομοτέλεια, από τη στιγμή που δεν παράγουμε σχεδόν τίποτα και είμαστε σαθροί σαν κόντρα πλακέ από έπιφον γεμάτο τερμίτες  ;D ;D ;D ,

αλλά τεχνικά και οικονομικά, δεν έχουμε πτωχεύσει ακόμα...  ;)

Ι CAN ONLY SHOW YOU THE DOOR, NEO

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 223
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

αλλά τεχνικά και οικονομικά, δεν έχουμε πτωχεύσει ακόμα... 

ΤΕΧΝΙΚΑ ναι δεν εχουμε χρεωκοπησει,αλλα απο τη στιγμη που αν ξυπνησει στραβα ο Στρος Καν & μας κοψει τα δανεικα η Ελλαδα θα γινει Β.Κορεα , θα τρωμε ολοι μας λαχανιδες και θα κυκλοφορουμε με πατινια (οι πλουσιοι ),οικονομικα εχουμε χρεωκοπησει.....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

ΤΕΧΝΙΚΑ ναι δεν εχουμε χρεωκοπησει,αλλα απο τη στιγμη που αν ξυπνησει στραβα ο Στρος Καν & μας κοψει τα δανεικα η Ελλαδα θα γινει Β.Κορεα , θα τρωμε ολοι μας λαχανιδες και θα κυκλοφορουμε με πατινια (οι πλουσιοι ),οικονομικα εχουμε χρεωκοπησει.....

Το ξέρεις ότι εδώ και 14 σελίδες, ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ τη γκρίνια σου, τη μουρμούρα σου και τη μαυρίλα σου?

Έλα λοιπόν αύριο στα Βριλήσσια, να σε κεράσω 1-2 ευρωπαϊκές μπύρες (και όχι ρετσίνα), να φάμε τα σουβλάκια μας (μέχρι να έρθει ο καιρός για τις λαχανίδες)...και όσο έχω βενζίνη (κανα 2-3 μέρες εάν συνεχίσει η απεργία)...εάν δεν σε πειράζει...μπορώ να έρθω με τη BMW? ;D ;D

Nα σε δώ...σε πέρνει να συνεχίσεις τη γκρίνια? Και θα σου πώ και τη γνώμη μου για τον  Στρος Καν...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Το ξέρεις ότι εδώ και 14 σελίδες, ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ τη γκρίνια σου, τη μουρμούρα σου και τη μαυρίλα σου?

Έλα λοιπόν αύριο στα Βριλήσσια, να σε κεράσω 1-2 ευρωπαϊκές μπύρες (και όχι ρετσίνα), να φάμε τα σουβλάκια μας (μέχρι να έρθει ο καιρός για τις λαχανίδες)...και όσο έχω βενζίνη (κανα 2-3 μέρες εάν συνεχίσει η απεργία)...εάν δεν σε πειράζει...μπορώ να έρθω με τη BMW? ;D ;D

Nα σε δώ...σε πέρνει να συνεχίσεις τη γκρίνια? Και θα σου πώ και τη γνώμη μου για τον  Στρος Καν...

εγώ ο ανθέλληνας θα προτιμούσα να με κεράσει ο superfunk ευρωπαϊκές μπίρες στο Βερολίνο που θα του ρθει και πιο φτηνά, να φαμε κανα βουρστ και να χαζεύουμε καμια ψηλή κι ας μου γκρίνιαζε :)

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

εγώ ο ανθέλληνας θα προτιμούσα να με κεράσει ο superfunk ευρωπαϊκές μπίρες στο Βερολίνο που θα του ρθει και πιο φτηνά, να φαμε κανα βουρστ και να χαζεύουμε καμια ψηλή κι ας μου γκρίνιαζε :)

Το φαγητό δεν γνωρίζει σύνορα.

πεινάω

RANDOMIZE USR 0

εγώ ο ανθέλληνας θα προτιμούσα να με κεράσει ο superfunk ευρωπαϊκές μπίρες στο Βερολίνο

Για Βερολινέζικες λαχανίδες σας βλέπω...μην καλομάθεις κιόλας...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Για Βερολινέζικες λαχανίδες σας βλέπω...μην καλομάθεις κιόλας...

Αυτή είναι συνέχεια της μεγάλης μπουρδας που λένε πολλοί.

"Όταν οι βάρβαροι τρώγαν χόρτα, εμείς είχαμε χοληστερίνη..."

Που να τα βρουν τα χόρτα ρε; Στα ηλιολουστα δάση τους;

Αντε κανα βατόμουρο κι αυτό πολύ είναι ....

Πολύ πιο εύκολο και φθηνότερο (και το προτιμώ μαζί με τις καταπληκτικές μουστάρδες τους) το λουκανικάκι. Αντε βάλε μέσα και Sauerkraut (μ' αρέσει) να χουμε σαλάτα και spetzle για να κάτσει βαρίδι...... ;D

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Σιγα μη φαμε γερμανικες αηδιες (χωρις πλακα για καλο Γερμανικο πρεπει να πας σε ....κανονικη Γερμανικη πολη,το Βερολινο δεν ειναι ..ακριβως Γερμανια... ;D,αν θες μαματα Γερμανικα μπινελικια τραβα κατα ΘΟΥΡΙΓΓΙΑ μερια ,δεν παιζεται το φαϊ εκει...) στο Βερολινο που εχει το καλυτερο ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΙΚΟ (ας ειναι καλα ο κομμουνισμος και οι Βιετναμεζοι που ξεμεινανε μετα τη πτωση του τοιχους) & ΤΟΥΡΚΙΚΟ (ας ειναι καλα η μεταναστευση) φαγητο του κοσμου,θα σας παω σε κατι μερη να γλυφετε και τα δακτυλα των...ποδιων σας...... ;D(μπυρες δεν εχει καλες τοπικες,η ποιοτητα ειναι ακομα...χουντικη..εεεε,κομμουνιστικη θελω να πω....... ;D,αλλα εχει παντου Kostritzer & ολες τις τσεχικες που υπαρχουν,οποτε no problem)

Που να τα βρουν τα χόρτα ρε; Στα ηλιολουστα δάση τους;

μη σκας τα φερνουν οι Τουρκοι,αυτοι βλεπεις εχουν κανονικους αγροτες που παραγουν...αγροτικα προϊοντα.... ;D (50 λεπτα-1 ευρω το κιλο η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ντοματα... ;D & 70 λεπτα τα πορτοκαλια...και κατι...ΑΓΓΟΥΡΙΑ...ναααααα..με το συμπαθειο.... ;D ;D) σκεψου οτι και ο μαναβης της γειτονιας μου,που ειναι Ελληνας..απο την Τουρκια τα φερνει αυτα που πουλαει... ;D (θελει ο μαυρος να φερει Ελληνικα αλλα δεν βρισκει..τουλαχιστον σε τιμη φθηνοτερη του χαβιαριου... ;D,φερνει ομως λαδι ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ,πρωτο πραμα.... ;D)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Εγω ψαχνω ρε μαμωτο..αλλα δεν βρισκω ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ (λογο)... ;D (δυστυχως η μονη σοβαρη συνεισφορα του ελληνικου πολιτισμου στην ανθρωποτητα απο τη δημιουργια του νεο-ελληνικου εθνους ειναι ο ΦΡΑΠΕΣ και εγω καφε δεν πινω.... :P)

παρακολουθώντας το φόρουμ για αρκετό καιρό πλέον, έχω μάθει σε ποιούς τομείς να δίνω 100% βαρύτητα στη γνώμη σου και σε ποιούς 0%

Πάντως οι "προγονολάγνοι" που γράφουν για Παρθενώνες-βελανίδια, ελληνοχριστιανική παιδεία κλπ.

μίλησε κανείς εδώ για "ελληνοχριστιανική" παιδεία;

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου