Προς το περιεχόμενο

Greek Debt Song! Oικονομικό-ιστορική ανάλυση σε country & western style

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μωρε παντου βρισκουν και τα κανουν,ελα ομως που το ΔΝΤ δεν παει σε ΟΛΟΥΣ αυτους που τους τα κανουν... ;D...μονο σε εμας ηρθε... ;D

Ε...πως κάνεις έτσι...αύριο-μεθαύριο θα φύγουν...θα πάνε αλλού...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 223
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

αύριο-μεθαύριο θα φύγουν

καλα...dream on.... ;D...μεχρι να παρουν και το τελευταιο σεντσι απο τα 400 δις που χρωσταμε....

ΕΔΩ θα μεινουν..ΕΔΩ θα μεινουν....της καληνυχτας τα...φιλια..δεν θα μας...δινουν.....ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.... ;D

(νοικιασαν και γραφειακι μπανικο πρωτο τραπεζι πιστα στο Συνταγμα... ;D)......

Να σου πω βεβαια,καλυτερα να κυβερνανε αυτοι παρα να κυβερνανε οι δικοι μας...(εκτος κι αν αρχισουν και αυτοι τα μπουζουκια....,Ουκρανες δεν υπαρχουν πια φυγανε..πηγαν αλλου ..εκει που υπαρχει ακομα χρημα... ;D)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Να σου πω βεβαια,καλυτερα να κυβερνανε αυτοι παρα να κυβερνανε οι δικοι μας...

Mα γι αυτό είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της χώρας... ;D

Ουκρανες δεν υπαρχουν πια φυγανε..πηγαν αλλου ..εκει που υπαρχει ακομα χρημα...

Όπου υπάρχει μπουζούκι...υπάρχει και χρήμα...

Όπου υπάρχει μπουζούκι...υπάρχει και χρήμα...

Μπα,θα ξαναγυρισουμε στα παλια καλα...μπουζουκια οπως τον καιρο του ρεμπετικου... ;D..λιγη ΡΕΤΣΙΝΑ ;D,καμμια σαρδελιτσα,λιγος φασουλοταβας...

ΤΕΛΕΙΑ θα περναμε.... ;D...θα ξαναπαει και Νο.1 το υπερχιτ

"Τη Ρωμιοσυνη μην την κλαις....."... ;D

Είναι λογικό σε τέτοιες δύσκολες εποχές, να υπάρχει ενδιαφέρον εκ' μέρους των μελών για τη σημερινή (και μελλοντική) θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο (πολιτισμικό / οικονομικό / πολιτικό) χάρτη. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι ενώ εμείς "δικτυοτσακωνόμαστε" κάποια νεότερα μέλη του φόρουμ αποφασίζουν για το επαγγελματικό τους μέλλον, οπότε λογικά προβληματίζονται.

Αυτός είναι ο λόγος που θεωρώ ότι μία τέτοια συζήτηση έχει όντως θέση στο noiz : επειδή εδώ υπάρχουν (εξακριβωμένα) και καμιά τριανταριά μεγαλύτερης ηλικίας που ασκούν σύγχρονα επαγγέλματα και συνεπώς μπορούν να έχουν έγκυρη γνώμη. Όσο και αν φανεί περίεργο, θεωρώ ότι το παρόν thread έχει ως πραγματικό θέμα του τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Για 'μένα, οι λέξεις Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική, Ρωσσία, Κορέα, Ταϋλάνδη έχουν ΜΟΝΟ οικονομικό περιεχόμενο - δεν συζητώ για την πολιτιστική τους πορεία διότι δεν με ενδιαφέρει σε αυτή τη συζήτηση. Όπως είναι αναμενόμενο, θα αντιδράσω έντονα σε κάθε προσπάθεια να γίνει υπερεκτίμηση (ή υποτίμηση) της οικονομικής πραγματικότητας κάθε μίας από τις παραπάνω λέξεις, εις "όφελος" μίας επίκλησης πολιτισμικών αρετών.

Κοινώς, όπως είπα και στον audiokostas νωρίτερα, ασχολούμαι διότι η ποσόστωση κάθε σημερινού ιδεολογήματος στην πραγματικότητα των επόμενων ετών εξαρτάται ΚΑΙ από την ενασχόλησή μου. Αν εκπέμψω το μήνυμα ότι "η Ευρώπη μας ανήκει" (όπως λέει και ο κ. Γιάννης), θα έχω εξαπατήσει ένα νέο άνθρωπο διότι η απλή αλήθεια είναι πως ΔΕΝ μας ανήκει, αντιθέτως της "ανήκουμε" με κάθε τρόπο πλην του στρατιωτικού (προς το παρόν).

Ο νέος άνθρωπος (και εγώ βέβαια) δεν θα εξασφαλίσουμε καλύτερη ποιότητα ζωής επικαλούμενοι τον φιλελληνισμό του Shelley ή την κοσμοθεωρία του κ. Γιάννη. Θα την εξασφαλίσουμε όμως μαθαίνοντας ξένες γλώσσες (σωστά epikouris;), διατηρώντας ένα θετικό τρόπο σκέψης και - κυρίως - μη πουλώντας μούρη εκεί που χρωστάμε, τουλάχιστον όχι μέχρι να εξοφλήσουμε.

Ζητώ συγνώμην από όλους που - γνωρίζοντας με - περίμεναν ότι θα εκραγώ εναντίον του κ. Γιάννη και ότι θα κάνουν "χάζι" τον καυγά, αλλά πραγματικά έχω σοβαρά πράγματα για να ασχοληθώ και είμαι βέβαιος ότι το ίδιο ισχύει για όλους μας.

Mea Culpa

Μπα,θα ξαναγυρισουμε στα παλια καλα...μπουζουκια οπως τον καιρο του ρεμπετικου... ;D..λιγη ΡΕΤΣΙΝΑ ;D,καμμια σαρδελιτσα,λιγος φασουλοταβας...

ΤΕΛΕΙΑ θα περναμε.... ;D...θα ξαναπαει και Νο.1 το υπερχιτ

"Τη Ρωμιοσυνη μην την κλαις....."... ;D

Όσο το δολλάριο δεν πέφτει από το 1.30...μην φοβάσαι ;D ;D

...και δεν μας πετάξουν έξω από το ευρώ...

...και δεν μας πετάξουν έξω από το ευρώ...

Είναι πιθανότερο να πάρω εγώ 6χορδο metal μπάσο.

Μην τα λέμε ούτε για πλάκα αυτά βρε παιδιά.

Κάποιοι τα πιστεύουν και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου.

Έλεος ........

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Όσο το δολλάριο δεν πέφτει από το 1.30...μην φοβάσαι ;D ;D

στο εχω πει και πριν κανα 6μηνο.. ;D..(εδω μιλαει ο  οικονομολογος.. ;D) στο 1,40-1,50 θα ειναι στο τελος του χρονου,οι ΗΠΑ τον εχουνε πιει κανονικα... ;)

και δεν μας πετάξουν έξω από το ευρώ

φυσικα και δεν υπαρχει περιπτωση,τρελλοι ειναι?(πως θα παρουν αυτα που τους χρωσταμε?)

στο εχω πει και πριν κανα 6μηνο.. ;D..(εδω μιλαει ο  οικονομολογος.. ;D) στο 1,40-1,50 θα ειναι στο τελος του χρονου,οι ΗΠΑ τον εχουνε πιει κανονικα... ;)

Σε πίστεψα...και έχω κάνει τις ανάλογες κινήσεις...έτσι και δεν πάει κακομοίρη μου... 8)

...ξέρω που μένεις στο Βερολίνο!!!!

Super-παππού, μου φαίνεται ότι έρχεται Zwangsvollstreckung προς το μέρος σου έτσι και πέσεις έξω στις εκτιμήσεις σου... ;D

Τελοσπάντων, για να επιστρέψουμε στα του thread, σαφώς και δεν είναι σωστό μόνο οι γενετιστές ή οι βιολόγοι να καθορίζουν το πως ορίζει ο καθένας τον εαυτό του (εθνικά, μουσικά, κοινωνικά, πολιτικά, κτλ κτλ), ούτε επιτρέπεται να απαντάνε μόνο αυτοί σε τέτοιες συζητήσεις. Δεν εννοούσα αυτό σε καμία περίπτωση.

Σαφώς και έχουν θέση τέτοια θέματα στο φόρουμ. Θα ήταν εξαιρετικά μονόπλευρο να μιλάμε μόνο για ξύλα μπασοκίθαρων...

Πάντως κανείς δεν είχε φανταστεί ότι θα έφτανε το θέμα τις 20 σελίδες και βάλε.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου