shaman505 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπερα.Εχω ενα προβλημα με την καρτα ηχου (Creative Sound Blaster Extigy).Ειχα συνδεδεμενο το midi keyboard χωρις κανενα προβλημα,ολα λειτουργουσαν κανονικα.Ξαφνικα χωρις να κανω καμια αλλαγη (τα καλωδια ηταν συνεχεια συνδεδεμενα πανω στο keyboard) δεν ειχα midi σημα σε κανενα sequencer!Το πρωτο που εκανα ηταν να ξανακανω install την καρτα ηχου αλλα δεν ειχα κανενα αποτελεσμα.Βεβαια πριν απο αυτο ξανασυνδεσα τα καλωδια αλλα τιποτα.Εψαξα μεσα απο τα preferences στα sequencer που χρησημοποιω και παλι τιποτα.Ολα ηταν οπως πριν.Στις ρυθμισεις τησ καρτας ηχου ολα ειναι οκ.Το προβλημα ειναι το εξης.Οταν ανοιγω το logic βλεπει την καρτα ηχου,χωρις βεβαια να εχω σημα.Οταν ομως τρεχω το προγραματακι που εχει η καρτα ηχου για το αν δουλευουν ολα καλα μου βγαζει οτι δεν βλεπει τους midi drivers.Υπαρχει καποιο site για να κατεβασω μονο τους midi drivers η μηπως υπαρχει καποια αλλη λυση?Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musictech Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2006 θα κανεις search το win.ini αρχειο...εκει θελω να μου πεις τι ρυθμισεις εχει για το logic..κανε μου το copy-paste..ποια αλλα sequencers χρησιμοποιεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση