mkm Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Σόρρυ για το θέμα που έγινε!!!! Αν και άργησα να το πάρω χαμπάρι, πιστεύω η απάντηση έχει δοθεί και το θέμα καλύφθηκε ήδη.... Εννοείται οτι το project είναι αρκετά ενδιαφέρον και περιμένουμε τη συνέχεια ;) https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
misterBin Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας παιδια....... Μετα απο διαφορα τρεχαματα,επανερχομαι με την αρχη του σωματος. Αγορασα μαονι και εκανα το σωμα και καποια σκαψιματα. Αργοτερα θα αγορασω και κελεμπεκι να προχωρησω. καταθετω 2 φωτο........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
airpanos Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2010 Πολυ ωραια δουλεια! συγχαρητηρια και καλη συνεχεια.Αν μπορεις να μας δωσεις και τα φωτα σου για την κατασκευη του μπρατσου θα ημουν ευγνωμων,καθως σχεδιαζω και εγω να κανω κατι αναλογο στο μελλον,επισης ξυλα που μπορουμε να προμηθευτουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
misterBin Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Μετα απο απουσια λιγων μηνων επανέρχομαι δριμύτατος.... !!!! Εχω ξεκινησει το μπρατσο αλλα ειναι ακομα κομμενα ξυλα,ουτε καν κολλημενα μεταξυ τους.το σωμα θα το δειτε παρακατω......και θελω την γνωμη σας...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Πολυ ομορφη η λεπτομερεια με τις τρυπουλες ;D Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
misterBin Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Για να ελαφρυνει τις εκανα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ ωραία τα θρεντ με τις κατασκευές!~ Καλή επιτυχία Bin και πραγματικά σε ζηλεύω... μακάρι να είχα τον χώρο και θα το έκανα και εγώ!... ίσως με την βοήθεια κάποιού! λέω να πάω εδώ να μάθω τα βασικά http://www.oet.gr/el/activities/manufacture http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Να ρωτησω και κατι... Pickup selector, tone και volume knobs δεν θα βαλεις; Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
misterBin Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Θα βαλω εννοείτε,απλα τις τελικες τρυπες θα τις κανω οταν θα εχω τα ποντεσιομετρα. Αυτο το κανω προληπτικα για να ειμαι σιγουρος και αν προσεξεις θα δεις οτι εχω κανει τρυπες αλλα μικρες μονο να προσδιοριζουν τις θεσεις τους...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
misterBin Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 και προχωράμε............... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση