E.G. Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 γραψε λαθος..μπερδευτηκα, δεν εχω κοιμηθει και το βραδυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2011 τι μαγνητες θα φορεσει η κουκλα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
misterBin Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 Για τους μαγνητες θα χρειαστω την γνωμη σας..... Εχω δυο διπλους dimarzio αλλα δεν ξερω αν κανουν. Θα δείξει οταν θα τελειωσει...... ςτην αναμονη λοιπον ....!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
misterBin Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Χρονια πολλα παιδια σε ολους.... Μετα απο αρκετο διαστημα απουσιας,σας παρουσιαζω την κατασκευη μου στο σταδιο που ειναι τωρα...... Πειτε μου γνωμες για μαγνητες για τον ηχο les paul. Ευχαριστω....!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
moutzaheadin Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 Αν και φαινεται λιγο "αδυνατη" για λες πωλ(μαλλον εσυ το επελεξες αυτο) το αποτελεσμα ειναι πολυ ωραιο! Μπραβο! Ελπιζω να παιζει εξισου καλα. Για μαγνητες θα σου απαντησουν οι "διπλοπηνιακοι" γιατι δεν εχω ιδεα! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
misterBin Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2011 [Αν και φαινεται λιγο "αδυνατη" για λες πωλ(μαλλον εσυ το επελεξες αυτο)] το αποτελεσμα ειναι πολυ ωραιο! Μπραβο! Ελπιζω να παιζει εξισου καλα. Για μαγνητες θα σου απαντησουν οι "διπλοπηνιακοι" γιατι δεν εχω ιδεα! 8) Εγω το επελεξα γιατι το πραγματικο παχος σου κατεβαζει τον ωμο...χαχαχαχα και εγω ελπιζω να παιζει καλα,θα δείξει... σκεφτομαι να την βαψω μαυρη λακκα.τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Μπραβο ρε μεγαλε ωραιο φαινετε το εργαλειο. Καλυτερα πιο λεπτη γιατι μετα απο ωρα ποναει μεση. Παρε και μια εικονα απο προτζεκτ που εχω ξεκινησει-παρατησει και μολις καθαρισει το τοπιο μετα απο μετακομιση θα συνεχισω. Εγω ξεκινησα απο τα δυσκολα με μια neckthrough. Καψιμο η φαση For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
misterBin Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Μπραβο και σε εσενα φιλε.....πολυ καλη δουλεια!!!!! Το θεμα ειναι οτι δημιουργουμε και αυτο δεν πληρωνετε με τιποτα..... Καλη συνεχεια και το καλυτερο αποτελεσμα σου ευχομαι....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2011 μπραβο.κουκλα ειναι.τωρα για μαγνητες που ρωτας ειναι μεγαλο θεμα.πες μας πρωτα τι ποσο θα διαθεσεις και αν εχεις καποια μουσηκα γουστα papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
misterBin Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2011 Εχω δυο διπλους dimarzio dp-100 kai 101 νομιζω ειναι οι κωδικοι τους. Ειναι παλιοι αλλα θα τους δοκιμασω.Ρωταω επειδη εγω δεν ειμαι κιθαριστας,αρα δεν εχω ψαξη καθολου αυτο το θεμα....!!! Ο ηχος που μου αρεσει ειναι αυτος τις les payl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση