argytar Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Mε τον Μάρκο ΙΙΙ ηχογράφησες?? Ωραία φάση μαν και με γεια το κουκλί!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 ΜARK I εχω τωρα πια μονο,αλλα ηχογραφησα με τον Marshall 1974X. Το τραγουδάκι πάντως φέρνει περισότερο σε μουσικές τύπου "εκείνο το καλοκαίρι" παρά σε Καζαντζίδη ή Μελά Αυτος ηταν και ο στοχος... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 O Marshall τι λέει σαν ήχος ? Μια χαρά ακούω τα καθαρά! Βρωμίζει ε'υκολα?? ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 O Marshall τι λέει σαν ήχος ? Μια χαρά ακούω τα καθαρά! Βρωμίζει ε'υκολα?? Βρωμιζει μονο με διπλους & P90 και μετα το "4" (αλλα μιλαμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ενταση οποτε δεν νομιζω κανεις να μπορει να παιξει με μπαντα με αυτον τον ηχο για "γκαζια"),τα καθαρα του ,ειδικα με μονους & 12AY7 στη V1,ειναι απλα ΘΕϊΚΑ ( καλυτερα απο VOX AC15/AC30 κατα την ταπεινη μου γνωμη) και μαλιστα με το ΑΣΤΕΙΟ μεγαφωνο που φοραει (αν και παιζω σε χαμηλη ενταση οποτε δεν πειραζει),φανταζομαι με ενα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ μεγαφωνο (100-150 βαττ ας πουμε... ;D) θα ειναι ακομα καλυτερα ειδικα σε υψηλες εντασεις,καποια στιγμη θα του βαλω κανα TONKER ή κανα Fane Axiom για να γινει σοβαρος ενισχυτης και για live. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Η μελωδικές γραμμές που χρησιμοποιείς έχουν ελληνικά στοιχεία πράγμα που θεωρώ ιδιαίτερα αξιόλογο :) :) :) :) Βέβαια, (τι αυτί είναι αυτό που έχεις-εγώ το 'πιασα με τη 2η). Στο 1ο κουπλέ η μελωδία μου ακούγεται άρρυθμη. Η πρότασή μου είναι να του βάλεις στίχο, το κομμάτι είναι <<τραγουδένιο>>. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Εχεις δικιο,ΕΧΕΙ ηδη στιχο... ;D (τραγουδι ειναι απλα το εκανα και ορχηστρικο... ;)) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 ο πολυς Καζαντιδης και Μελλας φταινε.... ;D Ειδικά στο 1:17 ;D Γενικά αν και προσέχω την δουλειά σου και μου άρεσε και πολύ το τελευταίο που ανέβασες στο myspace, πρέπει να πω ότι νομίζω ότι εδώ το παραέκανες με τα εφε. Προσωπική γνώμη πάντα: Θα έβαζα λιγότερο "βάθος" στο τρέμολο και θα έκανα πιο μικρό το delay. Επίσης δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλα τρόμαξα με το μπάσο (είναι πάρα πολύ δυνατά) και το ταμπούρο. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Ναι μωρε, προχειρο ηταν δεν το μιξαρα καλα. ;) (& το μπασο και το snare θελουν περισσοτερο κομπρεσσαρισμα) Πιο πολυ για τον κιθαροηχο (και τους πολλους ηχους που μπορει να βγαλει το εργαλειο) το εβαλα.. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Πολύ πολύ ωραίο. Το προτιμώ χωρίς στίχο δε, ομολογώ. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2010 Καλο και χωρις στιχο, (δεν δινει την εντυπωση της επαναληψης) αλλα φαινεται οτι γραφτηκε για τραγουδι! ;) Εγω θα ηθελα και λιγα μπρεηκς απο τα τυμπανα,(ισως μαζι με το μπασο? ;D ), να ζωντανεψει λιγο,λογω αργου μπιτ! ;) Ε,..και για να την πω την αμαρτια μου, για μπασο,...εγω θα του'βαζα ενα μελωδικο αταστο (οχι ομως "φλυαρο" ;) )! :) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση