asffm71 Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2010 Ωραίο πράγμα το καινούργιο εργαλείο και ωραίο, χαλαρό τεμάχιο. Τώρα για κάποια σχόλια που κάνεις ότι δεν μπορεί Έλληνας να κάνει σοβαρή μουσική με αγγλόφωνο στίχο και παιξίματα, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Είναι θέμα παιδείας του ενίοτε παίκτη-τραγουδιστή-συνθέτη. Αν δηλαδή κάποιος μεγάλωσε και ζει στην Ελλάδα με ακούσματα Αγγλόφωνης μουσικής, γιατί να μην μπορεί; Προσωπικά μεγάλωσα σε περιβάλλον που δεν άκουγε τακτικά μουσική και από μικρός, με τα ελάχιστα μέσα που διέθετα έψαχνα να ακούσω Αγγλόφωνη μουσική (μη με ρωτάς γιατί, έτσι μου βγαινε) ξεκινώντας με κάτι Stranglers, Police κ.λ.π. προς heavy μετά, προς jazz-blues αργότερα. Φυσικά και δεν είμαι ούτε μουσικός, ούτε συνθέτης, απλά λέω ότι ένα παιδί που θα είχε μία παρόμοια πορεία, με πραγματικά εξαιρετικό ταλέντο θα μπορούσε να κάνει το "ιδιαίτερο" και να ξεχωρίσει παίζοντας Αγγλόφωνη μουσική χωρίς Ελληνικές επιρροές. Σαν παράδειγμα από την πόλη μου, οι Blues Wire του Ηλία του Ζάϊκου. Θα μου πείς έγινε ο Ηλίας Eric Clapton? όχι, αλλά έχει τόσους πολλούς φίλους Πανελλαδικά και Παγκοσμίως που είναι πραγματικά άξιος θαυμασμού. Σημειώνω ότι δεν είμαι τρελλός φαν των Wire, αν και τους έχω δει πάνω από 10 φορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση