Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 James Brown In The Studio προσεξτε τα 2 RE20 (που να αντεξει αλλο mic τετοια γκαζια... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Τα RE20 δεν τα προσεξα (καθοτι ασχετος απο mics) αλλα αυτος ο κιθαριστας εχει ενα (δεξι) βρωμοχερο... ;) Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 "They're playing it but it's not coming out!! It's not happening!!" Κρύος ιδρώτας αρχίζει να λούζει τον ηχολήπτη!! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Μόνο και μόνο που μου θύμισες ότι στη δισκοθήκη μου (που έχει πάνω από 25 άλμπουμ του Brown) δεν έχω το αποκάτω, μ' έβαλες σε διαδικτυακό ψάξιμο/ και απ' οτι φαίνεται σε έξοδα. James Brown - Get On The Good Foot Θα σε χρεώσω. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Ποιό κομμάτι παίζουν στο studio; ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Δώσατε καθόλου προσοχή σε αυτό που λέει απο το 2:44 και μετά? :) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Ποιό κομμάτι παίζουν στο studio; To κομμάτι δεν το αναγνωρίζω αλλά... ... αλλα αυτος ο κιθαριστας εχει ενα (δεξι) βρωμοχερο... ;) ...αν δεν κάνω λάθος ο βρωμοχεροκιθαρίστας είναι ο David Spinozza, συνεργάτης του Brown στα μέσα της δεκαετίας του '70. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 ο David Spinozza, συνεργάτης του Brown στα μέσα της δεκαετίας του '70. Ωραιος ο κ. Spinozza..! Και μου κανει εντυπωση που ειναι ...λευκος! ;) Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Δώσατε καθόλου προσοχή σε αυτό που λέει απο το 2:44 και μετά? :) ;) Μου ακουστηκε λιγο υπερβολικο και εγωιστικο, αλλα ποιος ειμαι εγω που θα κρινω κατι που ειπε ενας James Brown..? ;) Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2010 Μου ακουστηκε λιγο υπερβολικο και εγωιστικο, αλλα ποιος ειμαι εγω που θα κρινω κατι που ειπε ενας James Brown..? ;) ακριβως... ;) Aν δεν ηταν υπερβολικος και εγωϊστης απλα ΔΕΝ θα ηταν τοσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ (η μαλλον δεν θα ηταν ο James Brown)....με "δημοκρατιες" και αλλες τετοιες.... τριχες κατσαρες δουλεια δεν γινεται...... ;D σε τετοια δυσθεωρητα επιπεδα μεγαλοφυϊας.....τι ηθελες δηλ.?Nα ακουγε και...συμβουλες για το πως ..παιζεται το funk ...ο...James Brown? ;D,οταν σου λεει ο JB πως κατι δεν ειναι funky,απλα ΔΕΝ ειναι funky . Παλι καλα που δεν τους εριξε & κανα προστιμο... ;D (καποια εποχη αν καποιος μουσικος εκανε λαθος ή δεν ακουγε τις οδηγιες του ετρωγε προστιμο....) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση