kourosava Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 8O Ρε πες οτι κάνεις πλάκα! Αν το λες σε εμένα' date=' όχι δεν κάνω πλάκα - δεν είμαι κιθαρίστας.[/quote'] Ο Wow! παίζει λατέρνα και εγω κάνω την μαϊμού :lol: :lol: :lol: Το καλοκαίρι θα κάνουμε περιοδία σε όλα τα πανηγύργια της Θεσσαλίας!!! :lol: :lol: :lol: Ενδιαφέρετε κανείς για support group??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Ο Wow! παίζει λατέρνα και εγω κάνω την μαϊμού :lol: :lol: :lol: Το καλοκαίρι θα κάνουμε περιοδία σε όλα τα πανηγύργια της Θεσσαλίας!!! :lol: :lol: :lol: Ενδιαφέρετε κανείς για support group??? Επ... άστα αυτά, αφού συμφωνήσαμε ότι το καλοκαίρι θα παίζεις εσύ τη λατέρνα και εγώ θα κάνω τον king kong. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Αν και δεν είναι μόνο τα μέρη....είναι και τα υλικά!!! π.χ. πιο ξύλο είναι το καλύτερο? Ποιοί μαγνήτες? Ποιές χορδές? Γιατί αυτή η χορδή λέγετε "Έτσι"? Για τα ξύλα διάβασε εδώ Για τα μπράτσα διάβασε εδώ Τι άλλο θες??? :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Apostolis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 [ Γιατί αυτή η χορδή λέγετε "Έτσι"? Μιάς και ασχολείσαι με το μπασο βρές το The Bass Player's Handbook του Greg Mooter, αν μπορείς να διαβάσεις σχετικά άνετα ένα αγγλικό βιβλίο. Θα σου λύσει την απορία και θα μάθεις και πολλά άλλα πράγματα για το μπάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Έκανα μια πρόχειρη ... μετάφραση στους κιθαριστικούς όρους Δεν μπορώ να μεταφράσω το Pickguard (το πλαστικό που έχουν οι περισσότερες κιθάρες κάτω από τις χορδές) , καθώς και το nut... Όποιος έχει καμιά ιδέα επί τούτου, ας βοηθήσει!!! :D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2006 Pickguard μπορουμε να το πουμε προστατευτικο απο πενα :lol: και χρησιμευει να μην γινωντα σημαδια στο σωμα απο πενα (?) η δακτυλιες κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση