kourosava Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Προσπαθώ τόσο καιρό να παρακολουθήσω τις συζητήσεις για τις κιθάρες και τα μπάσα, αλλά δεν μπορώ διότι οι ορολογίες που χρησιμοποιήτε μου φαίνονται κινέζικα. Το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να μάθω είναι απο τι αποτελείτε μια κιθάρα (ονομασίες στα ελληνικά και στα αγγλικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Για αγγλικά (που ούτως ή άλλως κυρίως αυτά χρησιμοποιούμε και στο ΝΟΙΖ) κοίτα εδώ ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Να'σαι καλά ρε elavd! ¶νοιξαν τα ματάκια μου 8O !!! Γιατί δεν κάνει κάποιος ένα άθρο σχετικά με την κιθάρα/μπάσο? Πιστεύω οτι θα είναι πολύ χρήσιμο σε πολλούς απο εμάς. Ειδικά σε μένα που τώρα τελευταία ασχολούμε με μπάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Aφού ασχολείσαι με μπάσο τότε δες και αυτό: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Μπράβο ρε παιδιά, και εγώ ήθελα να ρωτήσω εδώ και πολύ καιρό αλλά ντρεπόμουν.. :oops: :oops: Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 8O Ρε πες οτι κάνεις πλάκα! Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Αν βρω λίγο χρόνο το απόγευμα θα κάνω τη μετάφραση στα ελληνικά των παραπάνω σχεδίων ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 8O Ρε πες οτι κάνεις πλάκα! Αν το λες σε εμένα, όχι δεν κάνω πλάκα - δεν είμαι κιθαρίστας. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 ΟΚ πάσσο, είχα λάθος εντύπωση... Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2006 Αν βρω λίγο χρόνο το απόγευμα θα κάνω τη μετάφραση στα ελληνικά των παραπάνω σχεδίων ;) Είσαι ο καλύτερος :wink: :D Αν και δεν είναι μόνο τα μέρη....είναι και τα υλικά!!! π.χ. πιο ξύλο είναι το καλύτερο? Ποιοί μαγνήτες? Ποιές χορδές? Γιατί αυτή η χορδή λέγετε "Έτσι"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση