Miltos23 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Καλημερα σε ολους! ενδιαφερομαι να αγορασω για την πλακα μου μια gibson replica απο Κινα, αλλα δεν εχω ιδεα σε ποιο site να κοιταξω και τι να προσεξω. Θα ηθελα αν υπαρχει καποιος να με καθοδηγησει κατι του στυλ "Την πηρα απο αυτο το site, ηταν σωστοι και εξυπηρετικοι κλπ κλπ" αλλα να εχει οντως αγορασει απο κει. Ξεκαθαριζω οτι θελω να κανω την πλακα μου. ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Καλημερα σε ολους! ενδιαφερομαι να αγορασω για την πλακα μου μια gibson replica απο Κινα, αλλα δεν εχω ιδεα σε ποιο site να κοιταξω και τι να προσεξω. Ξεκαθαριζω οτι θελω να κανω την πλακα μου. ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! Προσπάθησε τουλάχιστον να βρείς ένα μαγαζί από Εbay, που να έχει Paypal για να μην κλαίς τα λεφτάκια σου "Την πηρα απο αυτο το site, ηταν σωστοι και εξυπηρετικοι κλπ κλπ" αλλα να εχει οντως αγορασει απο κει. ...επαναλαμβάνω μην ρισκάρεις κανένα site που δεν σου δίνει την εγγύηση του Paypal... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 dhgate.com διαβασε τα feedback και εχε υπ'οψη σου οτι το συνολικο κοστος ειναι 400+ με το τελωνειο. και εδω ειμαστε ;) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VirusSnake Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 400 ευρω για ρεπλικα;;;; δεν παμε καλα http://www.musicstore.com/en_EN/GRD/Epiphone-Les-Paul-Tribute-09-Outfit-TB-Trans-Black/art-GIT0015422-000 http://www.musicstore.com/en_EN/GRD/Epiphone-Les-Paul-Tribute-09-Outfit-FC-Faded-Cherry-Sunburst/art-GIT0015421-000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση