yannis37 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Συμβαίνει και σε σας? με το που σκαει καλοκαιράκι εχω μια έλξη προς την ακουστικούλα μου τρελλή!!! μου φευγει το ηλεκτρονιλίκι και πάω προς τα εκεί..........και τον Σεπτέμβρη...μην ξεχνιόμαστε. Πάρε τα overdrivodelawha ;D ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Πιο παλιά ναι μ έπιανε και μένα το παράπονο του τροβαδούρου :P Εδώ και 10 χρόνια το έχω ξεχάσει...Την πούλησα και δεν έχω ποιά τέτοιου είδους κιθάρα... :-\ seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
InLoveWithMyGuitar Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Κι εμένα με πιάνει αυτό που πιάνει τους τυπάδες του παρακάτω άρθρου ;D ;D ;D http://vamvax.blogspot.com/2008/08/blog-post.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Συμβαίνει και σε σας? με το που σκαει καλοκαιράκι εχω μια έλξη προς την ακουστικούλα μου τρελλή!!! μου φευγει το ηλεκτρονιλίκι και πάω προς τα εκεί.......... κομμάτι δύσκολο να πάρεις την ηλεκτρικιΑ στην παραλία το ηλιοβασίλεμα, παρέα με τα πιπίνια... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Εδώ και 10 χρόνια το έχω ξεχάσει...Την πούλησα και δεν έχω ποιά τέτοιου είδους κιθάρα... :-\ αμαν ρε αδερφέ!!! πάρε μια για το ξελαμπικάρισμα ;D να σε πιασει λιγο η στέρηση. για μενα πάντως ειναι πηγη εμπνευσης. τις γουστάρω. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση