ffmakis Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Αυτά είναι τα καινούργια Solo & Chamber strings. Εγω τα έχω σε Giga format και τα δουλεύω με το Kontakt. To Κάθε πακέτο είναι 5 DVD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas-slash Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2010 EDIROL orchestral? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rototom Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 East West Quantum Leap Symphonic Orchestra θα σου πρότεινα. Δεν ξέρω τιμή απλά το δούλεψα σε studio ενός φίλου μου και ήταν καταπληκτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Προσωπικά έχω δύο από τις βιβλιοθήκες που έχουν αναφερθεί ήδη, συγκεκριμένα την EWQL Symphonic Orchestra Platinum ProXP, καθώς και τα LA Scoring Strings. Επίσης χρησιμοποιώ εκτενώς και την ProjectSAM Symphobia. Δεν ξέρω, στα αυτιά μου πλέον το πρώτο άκουσμα της EWQL ακούγεται φτωχό εν συγκρίσει με τις άλλες δύο, συγκρίνοντας μόνο τα έγχορδα βέβαια. Και όπως αναφέρθηκε ήδη, τα LA Scoring Strings έχουν το συγκριτικό πλεονέκτημα των δειγμάτων legato/portamento. Εμένα είναι η προσωπική μου επιλογή όταν πρέπει να φορτώσω στα γρήγορα ένα patch για να πειραματιστώ σε μία μελωδία ή για να δοκιμάσω κάτι. Είναι πιο "έτοιμη" σαν βιβλιοθήκη. Με τις άλλες δύο (και ιδίως με την EWQL) πρέπει να καταβάλλεις πιο πολλή προσπάθεια για να βγάλεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πραγματικά αν δεν έχεις δοκιμάσει/παίξει/ακούσει τα LA Scoring Strings, το προτείνω ανεπιφύλακτα. Για μένα ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία. :) Φυσικά η λεπτομέρεια και η πληρότητα της Vienna Symphonic Library είναι δεδομένη και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Είναι πολλά όμως και τα χρήματα. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuzzywoo Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 καλα ακουω demo απο τα ΛΑ και εχω κουφαθει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Αν ακούσεις τα HOLLYWOOD STRINGS θα κουφαθείς εντελώς ;D 310 GB βιβλιοθήκη με ήχους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση