Προς το περιεχόμενο

vst για ορχήστρα (κυρίως έγχορδα) δωματίου

fuzzywoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσωπικά έχω δύο από τις βιβλιοθήκες που έχουν αναφερθεί ήδη, συγκεκριμένα την EWQL Symphonic Orchestra Platinum ProXP, καθώς και τα LA Scoring Strings. Επίσης χρησιμοποιώ εκτενώς και την ProjectSAM Symphobia. Δεν ξέρω, στα αυτιά μου πλέον το πρώτο άκουσμα της EWQL ακούγεται φτωχό εν συγκρίσει με τις άλλες δύο, συγκρίνοντας μόνο τα έγχορδα βέβαια. Και όπως αναφέρθηκε ήδη, τα LA Scoring Strings έχουν το συγκριτικό πλεονέκτημα των δειγμάτων legato/portamento. Εμένα είναι η προσωπική μου επιλογή όταν πρέπει να φορτώσω στα γρήγορα ένα patch για να πειραματιστώ σε μία μελωδία ή για να δοκιμάσω κάτι. Είναι πιο "έτοιμη" σαν βιβλιοθήκη. Με τις άλλες δύο (και ιδίως με την EWQL) πρέπει να καταβάλλεις πιο πολλή προσπάθεια για να βγάλεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πραγματικά αν δεν έχεις δοκιμάσει/παίξει/ακούσει τα LA Scoring Strings, το προτείνω ανεπιφύλακτα. Για μένα ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία. :)

Φυσικά η λεπτομέρεια και η πληρότητα της Vienna Symphonic Library είναι δεδομένη και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Είναι πολλά όμως και τα χρήματα. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου