fuzzywoo Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Χαιρετε Ψάχνω να βρω κάποιο vst η (βιβλιοθήκη για κοντακτ) με έγχορδα σόλο, για ορχήστρα δωματίου. Το ζητούμενο είναι η καλύτερη δυνατή ποιότητα (ανεξαρτήτως τιμής), μιας και τα θέλω για επαγγελματική χρήση, και εάν κάποιος ξέρει κάποια φτηνότερη και ποιοτική εναλλακτική θα του ήμουν ευγνώμων. Η χρήση θα είναι κυρίως για κουαρτέτα εγχόρδων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Καλό και φθηνό δεν υπάρχει ακριβώς... Τώρα για σόλο έγχορδα βασικά υπάρχουν δύο επιλογές που αξίζουν (κατά την γνώμη μου πάντα). LASS και VSL Τα μόνα που έχουν legato. Υπάρχει και το Hollywood Strings της EW αλλά είναι: Πανάκριβο, τεράστιο, και δεν έχει σόλο έγχορδα (νομίζω). Άλλες επιλογές είναι: Dan Dean solo Strings Garritan Stradivarious and Gofriller (discontinued όμως) και αρκετά παλαιότερα Vitoslav Αυτά... Στα άρθρα υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τέτοιες βιβλιοθήκες γενικά. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuzzywoo Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Σ' ευχαριστώ πολύ! Να σου κανώ αλλη μιια ερώτηση; Σε ορχηστρικά arrangements τι χρησιμοποιείς για αληθοφανές αποτέλεσμα; ιδίως σε ξύλινα πνευστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Ομολογώ ότι αποφεύγω τα ξύλινα, γιατί δεν βγάζουν εξαιρετικά αληθοφανή ήχο. Χρησιμοποιώ πολύ την τρομπέτα... Δεν είμαι σίγουρος, όμως, το τι με ρωτάς. Ποια βιβλιοθήκη χρησιμοποιώ; Τι κόλπα; Ποιο Reverb; Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuzzywoo Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Κοίτα μέχρι στιγμής γράφω κουαρτέτα, έχω κάποιες κακές βιβλιοθήκες για να τσεκάρω σε πρώτη φάση το αποτέλεσμα, και μτά μοιράζω παρτιτούρες σε κουαρτέτο και ηχογραφώ. Τώρα θέλω να "ανεξαρτοοιηθώ" και να κάνω όλην την παραγωγή με vst, για ευκολία αλλά και για να δοκιμάσω μεγαλύτερα σύνολα, ου δεν μπορώ να το κάνω με φυσικά όργανα, και επειδή ρωτώντας πας στην πόλη, γενικά, όποια πληροφορία υπάρχει την χρειάζομαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Just in case: http://www.noiz.gr/index.php?action=articles;sa=view;article=146 Αυτό το είδες/διάβασες; Αυτή τι στιγμή εγώ χρησιμοποιώ LASS κατά κόρον και μετά sample modelling the trumpet και EW για τα υπόλοιπα. Όταν βγει κάτι πραγματικά καλό για ξύλινα, θα το πάρω. Αλλά μέχρι τότε... έχουμε καιρό. Αααα! Και pianoteq για πιάνο, καθώς και Garritan Steinway. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 http://www.ilio.com/vienna/instruments/solostrings/index.htm Εξαιρετικά και φτηνά ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuzzywoo Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το άρθρο δεν το είχα δεί, θα τα κοιτάξω όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 εξαιρετικά βεβαίως, αλλά φθηνά στα 855$... όχι ακριβώς (τουλάχιστον όχι για τα δικά μου δεδομένα, έτσι; ). LASS Demo: Your browser does not support the HTML5 audio tag http://audiobro.com/audio/LASS_She_was_a_fair_lass.mp3 Απ'τα πιο απίθανα ντέμο που έχω ακούσει. (Επί τι ευκαιρία το κομμάτι του Guy, παραπάνω είναι πολύ πολύ καλό, πράγματι! Δεν διαφωνώ καθόλου!) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 http://www.ilio.com/vienna/instruments/chamber2/index.htm Επίσης εξαιρετικά ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση