WilliamSats Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Γεια! Ψάχνω να βρω ένα Freeware VSTi για Drums που να φορτώνει δικά μου δείγματα και μετά να τα παίζει σε κανονικό MIDI order (ρε-μι=μπότα, σι-ντο=ταμπούρο κλπ). Βασικά έχω μια μικρή συλογή με 10-15 καλούς ήχους (μπότα, ταμπούρο κλπ) και θα ήθελα να τα χρησημοποιήσω σε κάτι demos. Τί έχετε να προτείνετε? Α! Τα δείγματά μου είναι .WAV 16bit 44.1KHz και το κομμάτια τα γράφω απ'ευθείας σε παρτιτούρα για ντράμς (λατρεμένο cakewalk 9 ;D ). Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korakios Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 =i&type[]=3&f[]=vst&win=1&free=1&sf=0&receptor=&de=0&sort=1&rpp=100]http://www.kvraudio.com/get.php?mode=results&st=adv&soft[]=i&type[]=3&f[]=vst&win=1&free=1&sf=0&receptor=&de=0&sort=1&rpp=100 Τσέκαρε τα παραπάνω...32 είναι κάποιο θα σου κάνει ;)...δεν έχω ασχοληθεί αλλά πιστεύω θα βγάλεις άκρη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Γεια! Ψάχνω να βρω ένα Freeware VSTi για Drums που να φορτώνει δικά μου δείγματα και μετά να τα παίζει σε κανονικό MIDI order (ρε-μι=μπότα, σι-ντο=ταμπούρο κλπ). Βασικά έχω μια μικρή συλογή με 10-15 καλούς ήχους (μπότα, ταμπούρο κλπ) και θα ήθελα να τα χρησημοποιήσω σε κάτι demos. Τί έχετε να προτείνετε? Α! Τα δείγματά μου είναι .WAV 16bit 44.1KHz και το κομμάτια τα γράφω απ'ευθείας σε παρτιτούρα για ντράμς (λατρεμένο cakewalk 9 ;D ). γιατι δεν τα φορτωνεις στο battery ρε? Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rototom Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 γιατι δεν τα φορτωνεις στο battery ρε? Μα ο άνθρωπος είπε free. Το battery είναι proprietary. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 γιατι δεν τα φορτωνεις στο battery ρε? Γιατί πρώτον δεν έχω το battery και δεύτερον παλαιότερα που είχα βάλει δοκιμαστικά το....νομίζω 2 ??? Δεν είχε σωστή αντιστοιχία με το std MIDI Map των drums και μέχρι να βγάλω άκρη...έβγαλα το battery ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση