IraklisZS Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 kokobloko αν κάποιος που δεν ξέρει κάτι και θέλει να μάθει, περιμένει να του το βάλουν στο μυαλό όπως στο ματριξ με δισκετούλα, έχει πρόβλημα εξ'αρχής. στο φορουμ έχουν γραφεί χιλιάδες πληροφορίες και ήδη πολλά θέματα έχουν απαντηθεί πολλές φορές. αλλά πώς να γίνει δηλαδή, αν θες να ψάξεις, πρέπει να λερώσεις κι ο ίδιος τα χεράκια σου. Επίσης είναι τελείως αστείο να κατηγορείτε τον άνθρωπο οτι πρόσβαλλε κάποιον. Είναι πάνω απο προφανές οτι στις μέρες μας όποιος δεν ξέρει αγγλικά την έχει πολύ άσχημα σε τέτοια θέματα. και επίσης τί σχεση έχει το οτι υπάρχουν απιθανοι κιθαρίστες που δεν ξέρουν γρι αγγλικα? a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 Καταρχήν έχω την εντύπωση ότι αυτό... όταν θέλει κανείς να μάθει τη διαφορά μεταξύ Α και Β (κι ας πρόκειται για δύο ποικιλίες μελιτζάνας) βάζει στο google "Α vs. B" (μαζί με τα "αυτάκια") ...και ξεμπερδεύει με συνοπτικές διαδικασίες ...δεν ήταν απάντηση στον φίλο που είπε οτι δεν γνωρίζει αγγλικά, αλλά σε αυτόν που έκανε αρχικά την ερώτηση ανοίγοντας το θέμα...(ο οποίος δεν δηλώνει πουθενά οτι δεν ξέρει αγγλικά...άρα θα μπορεί να ψάξει στο google) Κατά δεύτερον συνιστώ ηρεμία... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 Επίσης είναι τελείως αστείο να κατηγορείτε τον άνθρωπο οτι πρόσβαλλε κάποιον. Είναι πάνω απο προφανές οτι στις μέρες μας όποιος δεν ξέρει αγγλικά την έχει πολύ άσχημα σε τέτοια θέματα. όποιος δεν ξέρει αγγλικά την έχει πολύ άσχημα ΓΕΝΙΚΑ οσον αφορα την πληροφορηση του μια και το 99% της γνωσης-πληροφοριας στο νετ ειναι στα αγγλικα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 όποιος δεν ξέρει αγγλικά την έχει πολύ άσχημα ΓΕΝΙΚΑ οσον αφορα την πληροφορηση του μια και το 99% της γνωσης-πληροφοριας στο νετ ειναι στα αγγλικα. αυτό ακριβώς παρατήρησα, ότι το τελευταίο πρόβλημά του είναι να μάθει τη διαφορά μεταξύ overdrive & distortion όταν δεν μπορείς να διαβάσεις μια αγγλική/αμερικανική εφημερίδα και εξαρτάσαι από την επιλεκτική και κατά κανόνα κάκιστη μετάφραση του Χ έλληνα δημοσιογραφίσκου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takisffff Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Εννοείτε πως ο gdevelek ούτε πρόσβαλε κ ούτε είχε τέτοια πρόθεση.Είπε τη πικρή αλήθεια.Κ για να μην προσβληθεί κανείς, μιλάω αποκλειστικά για τον εαυτό μου.Νοιώθω αγράμματος που δεν ξέρω καλά αγγλικά.Οτι χρειάζομαι είναι στο Net κ εγώ δεν μπορώ να το διαβάσω.Το google translate δεν είναι λύση μιας κ αναφέρθηκε. Κ τότε τι νόημα έχει να υπάρχει το noiz?Πρέπει μερικοί να καταλάβετε πως πολλοί από εμάς δεν ξέρουμε τόσο καλά Αγγλικά ώστε να ψαχνόμαστε κ αλλού. Αυτό το ψάξε στο φόρουμ κ θα βρεις έχει γίνει ενοχλητικότερο κ από αυτούς που δεν ψάχνουν.Κ να θέλει να απαντήσει κάποιος του κόβετε την φόρα. φίλε τάκη συμφωνώ με τη λογική σου μέχρι ένα σημείο, γι'αυτό και ποτέ μου δεν έχω γράψει σκέτο "κανε ενα search στο φορουμ" απο κει και πέρα, δεν υπάρχει περιπτωση να διαθέσω παραπάνω απο ένα απλό search για χάρη κάποιου μέλους που δεν είχε ο ίδιος την υπομονή να ψάξει λίγο πριν ρωτήσει. Δηλαδή αυτός που ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ να μάθει κάτι, περιμένω να κανει και κάτι ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο μένα που ΔΕΝ ενδιαφέρομαι να το μάθω. Όποιος δεν ξέρει αγγλικά, υπάρχει και το google translate. Και όποιος βρίσκει πως το ψαχτήρι του νοιζ δεν είναι καλό, μπορεί να ψάχνει στο google και να βάζει επιλογή το "σελίδες στα ελληνικά", ή τη λέξη noiz στην αναζήτηση. αλλά - έλεος, όταν μπαίνει ο άλλος και ρωτάει κάτι ενώ το φορουμ στο οποίο μπήκε είναι ΓΕΜΑΤΟ απο πληροφορίες και απλά βαριέται να ψάξει, ή δεν τον νοιάζει και πολύ να μάθει, ε τότε δεν θα πρέπει να έχει και ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ απο τα μέλη που καλουνται να απαντήσουν, έτσι δεν είναι? Συμφωνείς μαζί μου κ εγώ μ εσένα.Αρα η αλήθεια είναι κάπου ανάμεσα μας. Σωστά πρέπει να ψάξει το φόρουμ πριν ρωτήσει.Θα πρέπει όμως κ αυτός που υποδεικνύει το ψαχτίρι να ξέρει σίγουρα πως το θέμα έχει απαντηθεί.Το λέω γιατί στο thread απ όπου ξεκίνησε η τωρινή κουβέντα τελικά αποδείχτηκε πως δεν είχε απαντηθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Θα το παίξω λιγάκι έξυπνος, αλλά αυτό απαντά στο φλέγον ζήτημα: clicky εδώ Προσωπικά προτιμώ το νοιζ από το google για διάφορα θέματα. Μου είναι πιο εύκολο να εμπιστευτώ τους ανθρώπους που ξέρω, και που, το πιό σημαντικό, με ξέρουν κι αυτοί! μια πληροφορία από μόνη της πολλές φορές είναι ανεπαρκής. Από την άλλη, υπάρχει κόσμος που βαριέται να κάνει ένα απλό search στο forum. Αυτό τελικά εκνευρίζει τους χρόνιους χρήστες, που στο τέλος τέλος βαριούνται και οι ίδιοι να απαντάνε τα ίδια πράγματα, ξανά και ξανά. Τα Αγγλικά είναι απαραίτητα, όπως και να το κάνουμε. Καλώς ή κακώς! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση