nikolo Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 καταρχάς πιστεύω και εγώ ότι το πρώτο track είναι καλύτερο από το δεύτερο που έστειλα. Το δεύτερο το έκανα γιατί το ζήτησε ο φίλος yann o οποίος βέβαια έχει δίκιο ότι η κιθάρα μπουμάρει και όντως έτσι τη παίζω δυνατά με φόβο να μπει το καπάκι μέσα :D :D :D τι να κάνουμε? μέχρι και σε πανηγύρια έχω παίξει όποτε τα κουσούρια μοιάζουν να είναι αγιάτρευτα................ Φίλε zik καταρχάς ευχαριστώ για το θεματάκι που μου έστειλες. Απλά εγώ το έχω φανταστει κάπως αλλιώς πιο λιτό . Εσύ με αυτή τη μπασογραμμή παίζεις σε ένα μέτρο πάρα πολλές νότες Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ γιατί από μουσικές γνώσεις δεν το χω και πολύ................Αυτάαααααααααααααα Περιμένω νεότερα και ευχαριστώ εκ τον πρωτέρων όποιον δώσει τις ιδέες του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zik Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 nikolo έχεις δίκιο υπερβολικό ήταν, σαν το πέταγμα του σκούρκου ;D ;D ;D http://www.youtube.com/watch?v=o3tijcG bluesουξης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KERMITT Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 ριξε μας ακορντακια να γουσταρουμε γιατι δεν εχουμε χρονο !!!! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikolo Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 λοιπόν να και τα Ακορντακια ΚΟΠΛΕ (από εκεί που μπαίνει η φωνη) Λα+ μι+ είναι αγκάθι στη καρδιά στο κεφάλι μου θηλιά τρικυμία που ανακατεύει το μυαλό μου ρε+ φα διεση - να σαι τώρα μακριά δεν αντέχω άλλο πια ρε+ μι+ ειναι σίγουρο πως χάνω τον εαυτό μου (.......το ίδιο και στο δεύτερο κουπλέ) ΡΕΦΡΕΝ ρε+ μι+ Σε ΄΄ενα λεπτόοοοοοοοοοο να είσαι εδώ Λα+ φα δίεση - Να σαγκαλιάσω δυνατά να σου χαιδέψω τα μαλλιά ρε+ μι+ Σε ΄΄ενα λεπτόοοοοοοοοοο πιο αργά δεν μπορώ Λα+ φα δίεση - Θέλω επιγόντως να σε δω μες το κορμί σου να χαθώ Σι- μι+ λα+ Και μ ένα καυτό φιλί σου να σου πώ τρελά σαγαπώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikolo Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,η μι + μου κάθησε σε όλα τρεις συλλαβές πιο πίσω από εκεί που μπαίνει κανονικά .........Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι.................anyway....prohorame Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 εγω ετσι το φανταστηκα ;D ;D ;D ενταξει ειναι υπερβολικο αλλα αν το εγραφα εγω ετσι θα το εκανα se_ena_lepto.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 ωραιος ο σολεγκας! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 :) σε ευχαριστω let the tele sing ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikolo Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 φιλε solega ναι αυτο είναι .ειναι πολυ ωραίο ενταξει σε ορισμενα σημεια ισως θα πρεπε η κιθαρα να ειναι πιο φλατ αλλα σαν υφοσ σαν ηχος κιθαρας και σαν groove ειναι οτι πρέπει ποτε θα γραψουμε στουντιο?????????/ ;) ;) ;) :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2010 ;D χαιρομαι που σου αρεσε.ενταξει δεν ειναι ετοιμο ρε συ δυο θεματακια εγραψα τσακα τσακα-εχει αρκετα λαθακια. εμ.....να γραψουμε ρε συ nikolo αλλα.....εγω ειμαι στη Θεσσαλονικη ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση