tritonas00 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Χαιρετε κυριοι και κυριες! ;D Με το true pianos αυτη τη φορα γιατι τα εχει παιξει ο σκληρος οποτε ivory γιοκ ;D κατι διαφορετικο,αφιερωμενο σε μια παλια αγαπη.. ::) αυτοι οι ερωτες μας εχουν καταστρεψει ;D ;D Ως συνηθως περιμενω σχολια και κριτικη. :) heaven-piano.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Θα με συγχωρέσεις, αλλά τα στοιχεία που δίνεις δεν είναι αρκετά για κριτική στα Clips. Και εκφράζω την αδυναμία μου, μη γνωρίζοντας αν πρόκειται: 1. για δική σου σύνθεση 2. εκτέλεση σε πραγματικό χρόνο Περιμένουμε διευκρινίσεις. Εξαιρετικό άκουσμα πάντως. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Kάθε φορά που βλέπω δικό σου ποστ, ξέρω ότι θα απολαύσω ποιοτικό πιάνο :D Δεν με απογοήτευσες καθόλου και πάλι, πολύ πολύ όμορφο ,μπράβο σου! (όλο για τις γυναίκες λέτε, αλλά χωρίς εμάς να έβλεπα τί θα δημιουργούσατε ;D ;D ;D) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Εξαιρετικός για άλλη μια φορά φίλε Triton. όλο για τις γυναίκες λέτε, αλλά χωρίς εμάς να έβλεπα τί θα δημιουργούσατε Lounge χαλαροφάνκ ζεϊμπέκικα με στίχους στυλ "Είμαι φοβερά σέξυ για τη φανέλα μου, τόσο σέξυ που πονάει". Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tritonas00 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Θα με συγχωρέσεις, αλλά τα στοιχεία που δίνεις δεν είναι αρκετά για κριτική στα Clips. Και εκφράζω την αδυναμία μου, μη γνωρίζοντας αν πρόκειται: 1. για δική σου σύνθεση 2. εκτέλεση σε πραγματικό χρόνο 1.Oτι εχω ανεβασει μεχρι στιγμης στο forum ειναι δικες μου "συνθεσεις" -φαντασιες. 2.εννοειται οτι η εκτελεση ειναι σε πραγματικο χρονο..αλλιως χανεται η ουσια ;Dφυσικα διαφορα λαθακια τα διορθωνω μετα! :D Sorry που δεν τα διευκρίνισα στην αρχη! καλημερα σε ολους! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Oτι εχω ανεβασει μεχρι στιγμης στο forum ειναι δικες μου "συνθεσεις" -φαντασιες. Φαντασιες-τικό.! ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tritonas00 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Φαντασιες-τικό.! ;) thanks Nestora!! Kάθε φορά που βλέπω δικό σου ποστ, ξέρω ότι θα απολαύσω ποιοτικό πιάνο :D δηλαδη αν την επομενη φορα γραψω ενα τσαμικο? ;D ;D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 δηλαδη αν την επομενη φορα γραψω ενα τσαμικο? ;D ;D :D Μπα, δεν κάνεις εσύ τέτοιες..."ζημιές" ;) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Ωχ ??? Πως μου ξέφυγε αυτό το αριστουργηματάκι :) :) :) :) :) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :D :D :D :D :D :D :D :D Μπράβο είσαι πολύ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ μουσικός :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ; ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) [move]περνάτε στον επόμενο γύρο [/move] [move] 8)[/move] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 (όλο για τις γυναίκες λέτε, αλλά χωρίς εμάς να έβλεπα τί θα δημιουργούσατε ;D ;D ;D) [move]Είστε τσαχπινούλες τι να κάνουμε :)[/move] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση