marathon Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Σκέψου ότι ο μόνος ενισχυτής σπίτι μου είναι ένα Mac mini με Guitar Rig Παρομοίως...απλά πρόσθεσε όλα τα guitar software και μια Motu ;D ...σε G5 Duo... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-parkerfly1955 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Παρομοίως...απλά πρόσθεσε όλα τα guitar software και μια Motu ;D ...σε G5 Duo... Αντι για Motu υπάρχει μία Mobile της Native Instruments. Ο δικός μου G5, έπεσε στο βωμό του CS4 και CS5 της Adobe που θέλουν, όπως ξέρεις, απαραίτητα Ιντελ επεξεργαστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Με τη σημερινή τεχνολογία, μπορούμε να φτιάξουμε αφίσα για το Live του καθενός που να φαίνεται ότι έγινε με τη παλιά μέθοδο και να μην μπορεί κανείς να το ξεχωρίσει. ;) Εμφανισιακά, βέβαια, γιατί στην αφή θα ξεχωρίζει :) Όποιος θέλει αφίσα με παραδοσιακή στοιχειοθεσία (μόνο γράμματα και γραμμές, εννοείται!) μέχρι 20χ30 εκ., ας στείλει μήνυμα :):) Παραθέτω 2 φωτό από το "πεταλάκι" και από ένα συρτάρι της κάσας. Το πεταλάκι βέβαια δουλεύει κανονικά, έτσι; ;) Ο δικός μου G5, έπεσε στο βωμό του CS4 και CS5 της Adobe που θέλουν, όπως ξέρεις, απαραίτητα Ιντελ επεξεργαστές. Το CS4 παίζει σε dual G5 ;) RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-parkerfly1955 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Το CS4 παίζει σε dual G5 ;) Εχεις απόλυτο δίκιο, από κάποια ηλικία και μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση