Προς το περιεχόμενο

Digitech RP500-1000 - GSP1101 (partII)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πάντως η digitech με απογοήτευσε κάπως που δεν ασχολήθηκε καθόλου με το firmware της rp1000

υπάρχουν κάποια μικροπροβληματιάκια όπως διαφορές στις εντάσεις ενισχυτών που αν δεν κάνω λάθος έχουν διορθωθεί στο 500 και σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης που δε νομίζω να κοστίσουν πολύ. Ακόμα και να έπρεπε να πληρώσεις ένα μικρό ποσο για να κατεβάσεις την ανανέωση δε θα με πειραζε.

Αυτα τα firmware σ'αυτο το mustbebeta ποιος τα φτιάχνει? Χρήστες? Να κατεβάσω λέτε ή θα βάλω τσάμπα μπελάδες στο κεφάλι μου?

a classic player now...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 151
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Cool news!

Μάλλον πρόκειται για την τελευταία ενημέρωση ever του firmware.

Δεδομένουν ότι ήδη ανακοινώθηκε η καινούργια σειρά POD (με ΠΟΛΥ υψηλούς στόχους), η Digitech θα πρέπει να εμφανίσει πάνω στο τραπέζι τι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ έχει να προτείνει. Πιστεύω ότι θα δούμε τον αντικαταστάτη του GSP μέσα στο '11 και ίσως ταυτόχρονα με τις floor εκδόσεις.

Edit: Η μεγαλύτερη εξέλιξη στο νέο firmware είναι αναμφίβολα τα cab IR. Πλέον παύει να ισχύει μια από τις σημαντκότερες ελλείψεις του εργαλείου. Προσεχώς θα ανεβάσω links για το που μπορείτε να βρείτε μερικά δισεκατομμύρια IR δωρεάν,για πειραματισμό.

Ο φίλος μου ο zebric θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί τα ίδια IR που έχει στις ηχογραφήσεις ΚΑΙ σε live.  ;D

Υπενθυμίζω ότι με user IR δουλεύει το Axe-Fx και πολλοί τα θεωρούν εκ'των ουκ ανευ. Το 11R χρησιμοποιεί μια (πολύ καλή) convolution engine. Άγνωστο τι θα έχουν τα νέα POD αλλά μάλλον για convolution το βλέπω και εκεί.

Αν λυθούν τα (πιθανά) bugs πάντως, με τη C49 το μηχάνημα παίρνει ΜΕΓΑΛΗ παράταση ζωής σαν εργαλείο που απευθύνεται σε επαγγελματίες.

σορρυ αλλα επειδη ειμαι ασχετος ,μπορεις να μου πεις τι κανει αυτο το cab IR?

RUN FOREST....RUN!!!!

εντελως πρακτικα μιλωντας ειναι ενα αρχειο το οποιο το διαβαζει το cpu για να δωσει την ηχιτικη της καμπινας...φυσικα ολα τα modellers εχουν ενσωματωμενα αυτα τα δεδομενα οποτε προς τι ο θορυβος? ελα ομως που αυτοι οι αλγοριθμοι ειναι συνιθως φτωχοι...ενω πλεον στο νετ βρισκεις super καλης ποιοτητας τετοιους αλγοριθμους που μπορουμε πλεον να φορτωσουμε στο gsp και στο axe-fx...αυτος ειναι και ο λογος που το axe-fx δινει καλυτερες ηχογραφησεις....στο live για μενα δεν εχει ιδιαιτερο οφελος αυτο γιατι παιζω direct ετσι και αλλιως...οπως και να εχει αυτη η προσθηκη αν δουλεψει σωστα βεβαια...δινει πολλα + στο μηχανημα ειδικα σε περιβαλλον studio...γιατι αλλου δεν υστερουσε καθολου ετσι και αλλιως...

εντελως πρακτικα μιλωντας ειναι ενα αρχειο το οποιο το διαβαζει το cpu για να δωσει την ηχιτικη της καμπινας...φυσικα ολα τα modellers εχουν ενσωματωμενα αυτα τα δεδομενα οποτε προς τι ο θορυβος? ελα ομως που αυτοι οι αλγοριθμοι ειναι συνιθως φτωχοι...ενω πλεον στο νετ βρισκεις super καλης ποιοτητας τετοιους αλγοριθμους που μπορουμε πλεον να φορτωσουμε στο gsp και στο axe-fx...αυτος ειναι και ο λογος που το axe-fx δινει καλυτερες ηχογραφησεις....στο live για μενα δεν εχει ιδιαιτερο οφελος αυτο γιατι παιζω direct ετσι και αλλιως...οπως και να εχει αυτη η προσθηκη αν δουλεψει σωστα βεβαια...δινει πολλα + στο μηχανημα ειδικα σε περιβαλλον studio...γιατι αλλου δεν υστερουσε καθολου ετσι και αλλιως...

DANKE! ;)......δεν μου χρειαζεται τελικα ;D......

RUN FOREST....RUN!!!!

ειναι κατι που μπορεις και συ να χαρεις βεβαια (και αξιζει να δοκιμασεις) απλα τρεχεις σε vst στο pc τα IR...

Μπα δεν ειμαι για τετοια......τεμπελης γαρ......μακαρι να βγαζανε ενα μαγικο βοτανι που τον ηχο που εχω σπιτι και σε συγκεκριμενους καλους ενισχυτες........ως δια μαγειας να τον βγαζει και σε μπακατελες..................αυτο θα ητανε χρησιμο πολυ.....

p.s παντως μια φορα που εβαλα την rp.....καρφι κονσολα....χωρις βεβαια να ψαξω τιποτα.....ο ηχος δεν με τρελανε.......(καταραμενα κακα μηχανηματα των studios)

RUN FOREST....RUN!!!!

οι μικροφωνικες και ειδικα σε μεγαλα live εχουν δυνατοτητες απιστευτες μαζι με τα ηχεια βεβαια...οποτε ανετα σε κατι τετοιο και με καλο ηχοληπτη κανεις θαυματα

http://mustbebeta.com/gsp1101/gsp1101vc49.html

επιτελους κυκλοφορησε..δεν υπαρχουν release notes ακομα...

μη βιαστητε να το βαλετε ακομα...με τις ωρες θα σκαει και info...το backup επιβαλλεται...

Λοιπόν... το C49 κατέβηκε γιατί είχε κάποιο bug.

Θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα... Παρεμπιπτόντως εγώ το έβαλα και δεν είχα κάποιο πρόβλημα ως τώρα. Αλλά και να υπάρξει πρόβλημα, μπορεί να μπει άνετα το C48 πάλι. Απλά είναι μανούρα να ξαναφορτώσεις τα presets οπότε υπομονή!

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

To C50 κυκλοφόρησε ήδη στο mustbebeta.

Μερικοί που το δοκίμασαν υποστηρίζουν ότι υπήρξε βελτίωση και στον ήχο υπαρχόντων presets. Δεν το έβαλα γιατί περιμένω να λυθούν τα όποια bugs... πιθανώς σε μια C51 έκδοση. Πάντως η επάνοδος στο C48 από το C49 υπήρξε απολύτως ανώδυνη, άρα όποιος θέλει μπορεί να το δοκιμάσει χωρίς πολλές επιφυλλάξεις.

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

τα μονα "bugs" ως τωρα απο οτι διαβαζω ειναι οτι καποιες ρυθμισεις σε καποια preset σου ισως χαθουν η αλλαχτουν...παρολαυτα το harmonizer ειναι  σαφως βελτιωμενο και πραγματι πολλοι μιλανε για βελτιωμενα μοντελα ενισχυτων οπως πχ mark IV...

τωρα ολοι εχουν πεσει με τα μουτρα στα impulses ωστε να βρεθει το ιδανικο παντρεμα με το gsp ( και εκει υπαρχουν ισως μερικα bugs)...παντως δεν εχεις λογο να μενεις στο c48 μιλαμε για μεγαλη βελτιωση + προσθηκες...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου