ignantios Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Βαρατε βιολητζηδες................. ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Μπας και η δική μου έχει πρόβλημα στο μπουτόν??? ή κ'άνω τίποτα λάθος ??? Κάτσε να το τσεκάρω σήμερα. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Δε νομιζω να εχει προβλημα... Απλα σε καποιους ενισχυτες εχει διαφορα και σε καποιους αλλους οχι... Εμενα δε μου αρεσε ποτε το ΜΙΧ οσο ειχα την RP... Ο Ignatios εχει τη "ταση" να βαζει λιγα μεσσαια και να παιζει με οβερντραιβ μαζι με αρκετη παραμορφωση... 8) 8) 8) (Σημ:Στη τελευταια φορα που τον ειδα...ναι ρε μπηχτη ειναι...) Μπορει με τις παραπανω ρυθμισεις να ειναι καλυτερα τα αποτελεσματα στο ΜΙΧ... Θεμα ρυθμισεων ειναι πιστευω εγω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 εχει χρησιμοποιησει κανεις την rp κατευθειαν στο pc μεσω usb ( οχι μεσω καρτας ηχου η Mixer ) ? Αν το αποτελεσμα πως ηταν ? Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 το mix δεν είναι τίποτα παραπάνω απο ένα φίλτρο. Δεν αλλάζει τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του ήχου, οπότε αν ταιριάζει με τις υπόλοιπες ρυθμίσεις σου στο σεταπ σου, δε σε νοιάζει αν ειναι στο amp ή στο mix. προσωπικά βρήκα πως χρειαζόταν να κάνω τις ελάχιστες ρυθμίσεις tone στους ενισχυτές και να αποφυγω τελειως τη χρήση παραμετρικου eq οταν το ειχα στο amp. την έχω χρησιμοποιήσει και μεσω USB και μάλιστα σε περιβάλλον Linux όπως αναφέρω και στο παλιό θέμα. Δουλεύει σαν sound interface και έβγαζε ήχο σε κάτι ηχεία logitech z2000 που έχω, πολύ καλό ήχο, αλλά ήθελε κάποιες ακόμα ρυθμίσεις περα απο mix/καμπινες για να ακουστεί όπως στον ενισχυτή. αντώνη βάλε στο πρώτο ποστ του θεματος το λινκ για το παλιο θέμα, αν μπορεις να κανεις edit, να μπορουμε να πηδαμε απο το ενα στο αλλο αν χρειαστει. Απο ό,τι βλέπω δεν το βγάζει κατω στα σχετικά a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 και γω ετσι σκεφτομαι να την χρησιμοποιησω( αν θα την παρω βεβαια) Πρεπει φανταζομαι να την ανοιγεις σαν vst μεσα απο cubase για να παιξει ? τι εννοεις οταν λες ρυθμισεις ? πανω στο eq της rp θες να πεις ? Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 να οι συνδεσεις για το 4 cable setting για οποιον τις εψαχνε Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 O ήχος του Orange είναι καλός , τα υπόλοιπα είναι για τα πανηγύρια ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 και γω ετσι σκεφτομαι να την χρησιμοποιησω( αν θα την παρω βεβαια) Πρεπει φανταζομαι να την ανοιγεις σαν vst μεσα απο cubase για να παιξει ? τι εννοεις οταν λες ρυθμισεις ? πανω στο eq της rp θες να πεις ? χρησιμοποιώ ενα προγραμμα του λινουξ που δρομολογει τα in και out στις/απο τις συσκευές που θελεις. φυσικά δουλεύει και μέσα απο software, στο λινουξ υπάρχει το Ardour ναι, εννοώ equalizer a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zebric Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 O ήχος του Orange είναι καλός , τα υπόλοιπα είναι για τα πανηγύρια ;D μια χαρα μου ακουγονται παντως εμενα...αν και ο ηχος του orange ειναι ενα ελαχιστο ποιο οργανικος στα αυτια μου.. https://www.facebook.com/belowthebottom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση