warwickplayer Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Καλησπερα παιδια...Καθως σερφαρα κ εγω στο ιντερνετ επεσα πανω σε ενα θεμα για επανενωση των Πυξ-Λαξ για 5 συναυλιες..Να σημειωσω οτι οντας στα 26 μου εχω να ακουσω Πυξ Λαξ Απο το Χαρουμενοι στην πολη των τρελων(Που για μενα ειναι αρτιοτατος δισκος)Δηλαδη απ τα 21 22 μου.Και αναρωτιεμαι...Οι αδερφοι κατσιμιχα εχουνε ξεκινησει περιοδεια,οι πυξ λαξ την εχουν ανακοινωσει,τοτε....γιατι Χωρισατε?δηλαδη καταλαβαινω οτι και οι μουσικοι πρεπει να φανε αλλα δεν ειναι σαν να μας κοροιδευεται?Η μηπως να το παμε παρακατω και να πουμε οτι η εντεχνο ροκ σκηνη στην ελλαδα ειναι κομματικοποιημενη και στοχευει σε συγκεκριμενο ηλικιακο target group το οποιο συνεχως ανακυκλωνεται οποτε σου λενε...αφου παιζω στο ραδιο...ας παιξω και λαιβ...να βγαλω και κανα φραγκο...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ....γιατι συνεχιζεται?Φυσικα...ενας οχι τοσο εκκεντρικος οχι τοσο κακος και οχι τοσο πικροχωλος ανθρωπος σαν και του λογου μου θα πει..ενα πιτσιρικι 14-16 δεν τους εχει ξαναδει..οποτε γιατι να του στερησεις αυτο το δικαιωμα?εγω ομως θα πω...τη θα δει?50ριδες και 60ριδες που παιζουν για τα φρανγκα και οχι για την μουσικη..περιμενω την αποψη σας...Feel free να με κραξεται!!! I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris4puzzle Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Καλησπερα παιδια...Καθως σερφαρα κ εγω στο ιντερνετ επεσα πανω σε ενα θεμα για επανενωση των Πυξ-Λαξ για 5 συναυλιες..Να σημειωσω οτι οντας στα 26 μου εχω να ακουσω Πυξ Λαξ Απο το Χαρουμενοι στην πολη των τρελων(Που για μενα ειναι αρτιοτατος δισκος)Δηλαδη απ τα 21 22 μου.Και αναρωτιεμαι...Οι αδερφοι κατσιμιχα εχουνε ξεκινησει περιοδεια,οι πυξ λαξ την εχουν ανακοινωσει,τοτε....γιατι Χωρισατε?δηλαδη καταλαβαινω οτι και οι μουσικοι πρεπει να φανε αλλα δεν ειναι σαν να μας κοροιδευετε?Η μηπως να το παμε παρακατω και να πουμε οτι η εντεχνο ροκ σκηνη στην ελλαδα ειναι κομματικοποιημενη και στοχευει σε συγκεκριμενο ηλικιακο target group το οποιο συνεχως ανακυκλωνεται οποτε σου λενε...αφου παιζω στο ραδιο...ας παιξω και λαιβ...να βγαλω και κανα φραγκο...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ....γιατι συνεχιζεται?Φυσικα...ενας οχι τοσο εκκεντρικος οχι τοσο κακος και οχι τοσο πικροχωλος ανθρωπος σαν και του λογου μου θα πει..ενα πιτσιρικι 14-16 δεν τους εχει ξαναδει..οποτε γιατι να του στερησεις αυτο το δικαιωμα?εγω ομως θα πω...τη θα δει?50ριδες και 60ριδες που παιζουν για τα φρανγκα και οχι για την μουσικη..περιμενω την αποψη σας...Feel free να με κραξετε!!! Φιλικα. Δες και εδω :) http://www.noiz.gr/index.php?topic=178953.0 www.myspace.com/thepuzzle4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Δες και εδω :) http://www.noiz.gr/index.php?topic=178953.0 Τελικα παιδια...οπως φαινεται δεν ειμαι ο μονος στριμενος πικροχολος και αντιδραστικος ανθρωπος στο κοσμο!!!Για αυτο αγαπαμε και στηριζουμε Νοιζ!!! :o :D ;D I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Το μονο ουσιαστικο που βγηκε απ αυτο ειναι οτι εχω προβλημα με την ορθογραφια μου...ενοιωσα ξανα 6η δημοτικου....που να ηξερε ο κυριος γιωργος οτι σε 10 χρονια απο τοτε ολοι θα γραφαμε γκρικλισ και θα πεταγαμε την γλωσσα..Τωρα αυτο ναι ειναι σοβαρο θεμα.... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris4puzzle Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Το μονο ουσιαστικο που βγηκε απ αυτο ειναι οτι εχω προβλημα με την ορθογραφια μου...ενοιωσα ξανα 6η δημοτικου....που να ηξερε ο κυριος γιωργος οτι σε 10 χρονια απο τοτε ολοι θα γραφαμε γκρικλισ και θα πεταγαμε την γλωσσα..Τωρα αυτο ναι ειναι σοβαρο θεμα.... Παντως ελπιζω να καταλαβες τοι στα γραψα φιλικα ετσι! απλα ειναι καλυτερο να τα μαθεις εδω παρα να μην το μαθεις ποτε και καμια στιγμη να σου γυρισει boomerang :P Οσον αφορα στους Πυξ Λαξ ακουσα οτι τα παιδια το κανονιζανε καιρο και μαζι με τον μανο. ασε που θα γινουν και τα κλασικα λαικιστικα: για τον μανο, μανο σε αγαπαμε, μας αφησες νωρις κλπ κλπ ;D www.myspace.com/thepuzzle4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 απλα ειναι καλυτερο να τα μαθεις εδω παρα να μην το μαθεις ποτε και καμια στιγμη να σου γυρισει boomerang :P Το τραγικο της καταστασης ειναι οτι οι περισσοτεροι μας ειμαστε ειτε φοιτητες ειτε πτυχιουχοι ανωτερων και ανωτατων σχολων... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagmer Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 ισως εσυ βαρεθηκες τις επανενωσεις αλλα αυτο δεν ισχυει και με πολλους που εχουν ταυτισει την ζωη τους ισως και καποτε με καποιους καλλιτεχνες και την μουσικη τους... Γνωριζεις αραγε γιατι οι Κατσιμιχα δεν παιζαν τοσα χρονια μαζι? (μονο ο ενας). Μαλλον κρυβεται ενα δραμα ζωης και οχι μια αρπαχτη απο επανενωσεις... και τι να κανουν ? να πανε οικοδομη να δουλεψουν? κι εγω σιχαινομαι ασ πουμε τον νταλαρα που κανει επανενωσεις με τον εαυτο του εδω και 40 χρονια αλλα σε καποιους ''αρεσει''... ....ισως ουτε οι FLOYD ουτε οι ACDC κλπ κλπ θα επρεπε να ξανασμιξουν.... εν μερη εχεις δικιο αλλα μονο για εσενα.... musique non stop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 ....ισως ουτε οι FLOYD ουτε οι ACDC κλπ κλπ θα επρεπε να ξανασμιξουν.... ................ >:( :( ??? :'( Αυτο τη το ηθελες?Μολις εχεις κανει ολοκληρο τον μουσικο πληθυσμο του πλανητη να σε αντιπαθησει :P Οσο για την επανενωση των πυξ λαξ το εχω ηδη αναφερει...παιδια 14-15 δεν τους εχουν ξαναδει...οποτε...κατι ουσιαστικο βγαινει απ αυτο Οσο για τους κατσημηχαιους...εχω ακουσει και εγω παρα πολλα...δεν ξερω τη αληθευει και τη οχι... Φιλικα I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris4puzzle Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Το τραγικο της καταστασης ειναι οτι οι περισσοτεροι μας ειμαστε ειτε φοιτητες ειτε πτυχιουχοι ανωτερων και ανωτατων σχολων... Εεε δεν υπαρχει κανενα μαθημα που να λεγεται Ορθογραφια Ι :P Ισως σε κανα παιδαγωγικο η φιλοσοφικη ;D ισως εσυ βαρεθηκες τις επανενωσεις αλλα αυτο δεν ισχυει και με πολλους που εχουν ταυτισει την ζωη τους ισως και καποτε με καποιους καλλιτεχνες και την μουσικη τους... Εγω μικρος ακουγα σκορπιονς παρα πολυ. Οταν ομως ειδα οτι ειχαν γινει δημοσιοι υπαλληλοι της ελλαδας καταλαβα οτι πλεον δεν ειχαν κατι να βγαλουν. Δεν εχω σταματησει να ακουω που και που απτους παλιους τουσ δισκους, αλλα σε οτι συναυλια εκαναν δεν πηγα. Γιατι ξερω οτι πλεον βρηκαν μια χωρα που ειναι ετοιμη να τους πληρωσει πααααρα πολλα και ηρθαν μονο και μονο για αυτο. Ισως το ιδι οκαι με τους πυξ λαξ; ....ισως ουτε οι FLOYD ουτε οι ACDC κλπ κλπ θα επρεπε να ξανασμιξουν.... εν μερη εχεις δικιο αλλα μονο για εσενα.... Οι φλουντ δεν επανενωθηκαν. Απλα κανανε καποια λαιβ τα οποια ηταν ολα με σκοπο να μαζεψουν λεφτα. Για τους ac/dc συμφωνω. Γενικα ειμαι κατα της επανενωσης και της διατηρησης μπαντας στα γερατεια οταν πλεον ΔΕΝ εχεις να προσφερεις. Και ευτυχως που καποιες μπαντες διαλυθηκαν αναγκαστικα [βλ. Led Zeppelin] Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι καποια τραγουδια απτα παλια που με εκαναν να αγαπησω μια μπαντα θα τα αφησω και δεν θα τα ξανακουσω. Δες το και ετσι. Απλα ειναι κριμα καποιες μπαντες να εκμεταλλευονται καποια γεγονοτα για να βγαζουν λεφτα και για να ξαναρθουν στο προσκηνιο. Οπως τωρα πιστευω οι Πυξ Λαξ [χωρις να θελω να θιξω μια μπαντα που σου αρεσει] και οπως και ο Παπακωνσταντινου τοτε με τους σκορπιονς στο καραισκακη. Καλυτερα ομως να συνεχισουμε την κουβεντα στο αλλο thread που υπαρχει ηδη ;D www.myspace.com/thepuzzle4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagmer Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 τοτε δεξου πως και οι πυξλαξ το καναν οπως οι φλουντ.... τελος δεν καταλαβαινω ποιος σε υποχρεωνει να τους δωσεις τα λεφτα σου η να τους ακους στα ιδια και τα ιδια?????????????? ???javascript:void(0); musique non stop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση