solega Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Marshall Tucker Band Can't You See Τα λογια ειναι περιττα.....Το αφιερωνω στο φιλο μου τον Ηλια το Ζ. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 έλα ρε South Power!!! ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Kαι ΄γω που νόμιζα ότι ο μακαρίτης έπαιζε με σκάφος (335 ή κάτι παρεμφερές). InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 με την ευκαιρια να σας κερασω μερικα ακομα αγαπημενα μου τραγουδια οπως φυσικα και αυτο The Eagles Take it easy σα το southern ΔΕΝ ΕΧΕΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Πολλες φορες η διαφορα μεταξυ southern και country βεβαια ειναι ..... μηδαμινη ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ μου (που σαι ρε Σοκ να το ξαναπαιξουμε) Eagles - Peaceful Easy Feeling.flv Και η ΑΛΛΗ πλευρα (ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ αγαπη) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 ρε Τακη γιατι να μην εισαι Θεσσαλονικη ρε γμτ να παιξουμε τιποτις...... :-[ Eagles / Midnight Flyer / 1974 California Jam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Lynyrd Skynyrd - On The Hunt ;D ;D ;D ;D ;D Molly Hatchet (πριν γίνουν καραγκιόζηδες) ναι 38 Special ναι Blackfoot ναι Rossington Collins Band ναι Charlie Daniels ναι Marshall Tucker Band ναι Gov´t Mule ναι ZZ Top ναι Και πολλοί άλλοι ναι Αλλά Eagles και CCR southern rock ??? Άσχετο αν μου αρέσουν (λατρεύω τους CCR), δεν νομίζω. Ρε παιδιά με μπερδεύετε ................ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 εγω εκει τους κατατασω προσωπικα. και κατι ακομα YouTube - Broadcast Yourself. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Τακη αυτο ειναι μια παλαιοτερη ηχογραφηση απο ενα σχημα που ειχα. 05-peacefull_easy_feeling.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 μπερδευεσαι με τους Eagles και ΟΧΙ με τους Mule (που ΥΠΕΡαγαπω)? Αυτοι ειναι πιο progressive κι απο Rush πολλες φορες. Ειπα, καμμια φορα "the fine line is VERY thin....." Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση