elavd Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Χθες βράδυ έγραψα ένα clip (της κακιάς ώρας) με την Rockinger Tele μου... Τη σύνδεσα καρφί σε μια κονσολίτσα Behringer που έχω, χωρίς τίποτα ενδιάμεσα (DI, εφέ κλπ) και από εκεί στην Audiophile 2496. H ηχογράφηση έγινε στο Sonar. Πρόσθεσα ένα drum loop για γέμισμα και λίγο Sax (ψεύτικο βέβαια...) λίγο πριν το τέλος ...Δεν είχα χρόνο δυστυχώς να περάσω και μπάσο οπότε ακούγεται αρκετά άδειο! Το μοναδικό εφέ που ακούγεται είναι απειροελάχιστο reverb που προστέθηκε στο Sonar. Στην ηχογράφηση θα ακούσετε Αριστερό κανάλι: Neck μαγνήτη Μεσαίο κανάλι: Neck + Bridge (σόλο) Δεξί κανάλι: Bridge μαγνήτη Το παίξιμο δεν είναι και το καλύτερο δυνατό μιας και γράφτηκε με τη μία και βιαστικά (οι κλασικές δικαιολογίες... :roll: :lol::lol:) Επίσης γνωρίζω ότι δεν είναι η ενδεδειγμένη μέθοδος ηχογράφησης, γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε μικρόφωνο ούτε καν Guitar Rig αλλά πιστεύω ότιι αν σε κάποιον αρέσει έστω και 1% ο ήχος της tele όπως ακούγεται εδώ, φανταστείτε τον 100 φορές καλύτερο σε ΛΑΜΠΑΤΟ ενισχυτή!!! :D Your browser does not support the HTML5 audio tag Ιδού το clip... ΥΓ: Υπόσχομαι την επόμενη φορά να κάνω μια σωστή ηχογράφηση ... :oops: :oops: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Μπράβο ρε elavd! Πολύ δροσερό κλιπάκι και ωραίο παίξιμο. Τόσο... που ήθελα να παίξω μπάσο! Η κιθάρα ακούγεται θαυμάσια ακόμα και με τον "πενιχρό" τρόπο ηχογράφησης. Είδες τι κάνει το χέρι; :wink: Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Σε ευχαριστώ ΠΟΛΥ αρχηγέ!!!:D:D:D Τόσο... που ήθελα να παίξω μπάσο! Γιατί δε το κάνεις??? ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 SUPER! 8) μπραβο ρε ηλια πολυ ωραιος ηχος και παιξιμο... :wink: φανταζομαι πως θα ακουγεται σε λαμπατο... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Κορυφή!! :wink: Ίσα που στην αγοράζω 3000 Ευρώ :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Ηλία καλά ακούγεται για "πρόχειρο" όπως λες... 8) και εις άλλα με υγεία! όντως ψιλοανάλαφρο και δροσεερό παίξιμο.... ματαξαναμεγειές το εργαλείο 8) In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 KAΛΑ ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ?????????? Δεν τα κάνουν αυτά τα πράγματα ρε παιδί μου όταν ο άλλος μετράει μέρες για να του έρθει η καινούργια του tele. Ντροπή σου! Δεν σε παίζω πιά! :lol: Δεν ξέρω πόσο αλλόκοτος είμαι αλλά λατρεύω τον ήχο της κιθάρας όταν είναι καρφί ηχογραφημένη και funkoπαιγμένη! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια!!! :D Είναι όντως πολύ καλό όργανο, ειδικά για τέτοιου είδους παξίματα, που απαιτούν σκαστό ήχο με έντονη ατάκα 8) @takis: ακόμη περιμένω αυτό το συγκριτικό μεταξύ Rockinger & Highway tele @janick: οκ δέχομαι την προσφορά σου (θα τσεπώσω τα 3000 και θα αγοράσω όλα τα διαθέσιμα χρώματα σε tele kits από τη Rockinger...:D:D:D) @taq: εξακολουθείς να θες να την πουλήσεις την tele σου??? :lol: @fleamail: Σε βλέπω να χάνεσαι από τον κόσμο, μόλις σου έρθει η κιθάρα!!! Θα πωρωθείς πραγματικά! :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 το clip σου ακουγεται μια χαρα με μια εξαιρεση. τα "μπασα" της κιθαρας σου, που γνωριζω απο πρωτο χερι οτι εχει, δεν γινονται αντιληπτα.βεβαια, απ οτι καταλαβα ειναι θεμα του τροπου που το εγραψες. παντως,ασχετα με το πως ακουγεται, μου αρεσε πολυ ο τροπος που επαιξες :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 ηλια θα γινει το τεστ και ο μοναδικος λογος που εχει καθυστερησει ειναι η εξεταστικη περιοδος που εχω και εγω και ο μιχαλης και δεν προλαβαμε λογω διαβασματος να βρεθουμε...εγω την τεταρτη τελειωνω επιτελους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση