DrRhythm Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Γεια σας Noizάδες! 8) Τα φώτα σας και πάλι !... Είμαι ο τσίπης από το Post Θέλω Φτηνή Ηλεκτρική! :P Λοιπόν, έχω συνδέσει την κιθάρα στην κάρτα ήχου μου, στην είσοδο Microphone και παίζω με τα εφφεδάκια που είχε μέσα το Software της κάρτας μου (Creative SB Live 5.1). Όλα καλά όταν παίζω μόνος μου. Όταν όμως θέλω να παίξω μαζί με ένα κομμάτι, είνα μούφα, γιατί τα effects πιάνουν το Master Out και όχι την κιθάρα μόνο. Έτσι ακούγεται παραμορφωμένο το τραγούδι. Μήπως έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να κάνω λάθος; Ακόμα, ξέρετε μήπως αν μπορώ να κατεβάσω κανένα άλλο καλύτερο και με μεγαλύτερη ποικιλία effects πρόγραμμα; Thnx in advance, Dr. Rhythm :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Τίποτε δεν κάνεις λάθος. Είναι λογικό τα εφέ της κάρτας σου να επηρρεάζουν όλα όσα φτάνουν στην εξοδό της και όχι μόνο την κιθάρα, όπως θα ήθελες. Υπάρχουν πολλές λύσεις για το πρόβλημά σου, όλες όμως κοστίζουν κάτι. Πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2006 εχει ειπωθει πολλες φορες, αλλα ριξε μια ματια στο guitar rig για περισσοτερα effects. το δοκιμαζω απο προχτες και δεν πιστευω στ αυτια μου πως ειναι δυνατον να βγαζει εναν ΤΟΣΟ καλο ηχο... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2006 ... Υπάρχουν πολλές λύσεις για το πρόβλημά σου' date=' όλες όμως κοστίζουν κάτι. Πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις;[/quote'] Θέλω - ει δυνατόν - να μη διαθέσω ούτε φράγκο! :lol: Προσπαθώ να κατεβάσω το Guitar Rig το 2 από χθες, αλλά ψιλοδυσκολεύομαι να το βρω στο DC++... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fader Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2006 Κατέβασε το demo από το site της NI, δουλεύει για 30 ημέρες και 30 λεπτά ανα session. Μόνο να σώσεις δικούς σου ήχους δεν μπορείς. Έχει ότι χρειάζεσαι για δοκιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση