Evilnye Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Μεταμόρφωση ολόκληρη από το 1ο! Φοβερό παίξιμο απαπα... Δυστυχώς δεν έχω και σοβαρά ηχεία να εκτιμήσω τις διαφορετικές μίξεις ιδιαιτέρως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2010 Μεταμόρφωση ολόκληρη από το 1ο! Φοβερό παίξιμο απαπα... Δυστυχώς δεν έχω και σοβαρά ηχεία να εκτιμήσω τις διαφορετικές μίξεις ιδιαιτέρως. Στο 1ο το remix είχε διάρκεια 4 λεπτά ??? Τη δεύτερη φορά το remix είχε διάρκεια δυόμιση ώρες ............................... ;) ;) 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nordic Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2010 να σαι καλά φίλε μου. :) Υπάρχουν πολλοί που ασχολούνται με αυτό το είδος στην Ελλάδα αλλά θέλει λίγο ψάξιμο ;) ;) ;) ;) ΤΗEOD μπασίστας είσαι??? Μπορεί να υπάρχουν μουσικοί που υποστηρίζουν το είδος αυτό, αλλά δεν υπάρχει κόσμος να στηριξει...ώστε να δημιουργηθεί σκηνη... Εδω έχουμε καταντήσει όλοι να είμαστε οι ίδιοι...στην Ελλάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2010 ΤΗEOD μπασίστας είσαι??? Μπορεί να υπάρχουν μουσικοί που υποστηρίζουν το είδος αυτό, αλλά δεν υπάρχει κόσμος να στηριξει...ώστε να δημιουργηθεί σκηνη... Εδω έχουμε καταντήσει όλοι να είμαστε οι ίδιοι...στην Ελλάδα... Είμαι πρώην κιθαρίστας που βρήκε το δρόμο του 8) ;) Και μουσικοί υπάρχουν και ακροατήριο. Το θέμα είναι κατά πόσο οι μουσικοί που ασχολούνται με αυτό το είδος προσπαθούν να το καλλιεργήσουν παίζοντας και κάνοντας εκατομμύρια πρόβες για να βελτιωθούν ή απλά τους ενδιαφέρουν οι αρπαχτές και η βελτίωση του προσωπικού prestige μέσο αυτής. ;) Παρεμπιπτόντως το νέο σχήμα άλλαξε σολίστα και οι πρόβες και εγγραφές άρχισαν σήμερα :P :P :P :P :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 Το νέο σχήμα αρχίζει να λειτουργεί σε φόρμα ντουέτου Τύμπανα - κοντραμπάσο ;) Blues bb med.tempo :) :D :D Καλή Ακρόαση 8) blues.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2010 εξαιρετικό το νέο σχήμα. Εύχομαι να σας δω από κοντά κάποια στιγμή :). https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα Το νέο σχήμα επιτέλους βρήκε τρίτο συνεργάτη :) :) :) Ανεβάζουμε το night and day απο τη δεύτερη μας πρόβα που δυστυχώς δεν έχει τέλος ........ λόγο λάθους που έγινε στη συνεννόηση μεταξύ μας ;) Καλή ακρόαση 8) night_and_day.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 :D :D :D Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Κι εγώ σας εύχομαι ό,τι καλύτερο!Κι επίσης ελπίζω να σας δω σε live κάποια στιγμή :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2010 εισαι μερα με την μερα σε καλυτερο δρομο...μου αρεσε !! ..ωραιοι...ειλικρινα ωραιοι ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση