Ksekourdistos Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 που ετρεξες και τον βρηκες ρε αυτονα ; πηγες διακοπες στην χαβαι ; Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 που ετρεξες και τον βρηκες ρε αυτονα ; πηγες διακοπες στην χαβαι ; Kατι τετοιο :D 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 ελα ρε δειξε ποσο θα μας ταλαιπωρησεις ;;; Πες μου οτι πηρες καμια shredder η Καμια k2 να τρελαθουμε τελειως !!! Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 Shredder custom green flake - Την εχει φτιαξει για το Namm 2010 οπως φαινεται κ στην φωτο :) Μολις ερθει με το καλο θα ποσταρω :) 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Kαιρο εχω να ποσταρω! Αυτος ο στρατος με εχει αφησει πισω, πηρα μεταθεση στο σπιτι μου και παλι κιθαρα δεν ακουμπαω και πολυ... Καταραμενη οικονομικη κριση, δεν βλεπω και πολυ κινηση στο thread. Παλιοτερα καθε μερα ανεβαιναν και κανα δυο καινουρια αποκτηματα ;D Κωστα με το που την παρεις περιμενουμε να την δουμε και φατσα! Αληθεια εχει καμια διαφορα απο μια Nightswan? Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stakiko Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 ζηλεψα κ εγω κ ειπα να ανεβασω καμια φωτο απο τα shredding εργαλεια μου! ESP Horizon FRII (quilted maple top,3 piece maple neck through,mahogany wings) Squier Bullet ESP MII custom deluxe (ash Body) Λιγακι σκοτεινες βεβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ed_hunter Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Πολυ ωραιες!!! πιστευω ομως οτι ταιριαζουν καλυτερα εδω, που εχουμε βαλει και τις δικες μας!! http://www.noiz.gr/index.php?topic=179033.680;topicseen Χανιά.... Charvel Model 4 '88 - Prs tremonti Se Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stakiko Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Πολυ ωραιες!!! πιστευω ομως οτι ταιριαζουν καλυτερα εδω, που εχουμε βαλει και τις δικες μας!! http://www.noiz.gr/index.php?topic=179033.680;topicseen Thank you my friend :) Μμμμ.. Εχεις δικιο.Πως θα γινοταν να μεταφερθει εκει το ποστ? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Done :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 ζηλεψα κ εγω κ ειπα να ανεβασω καμια φωτο απο τα shredding εργαλεια μου! ESP Horizon FRII (quilted maple top,3 piece maple neck through,mahogany wings) Squier Bullet ESP MII custom deluxe (ash Body) Λιγακι σκοτεινες βεβαια... :D :D :Dη αριστερη τα σπαει ασχημα...... :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση