Stinky Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2010 O Πυθωνας απεκτησε διακοσμητικο! Ο Blackie εχει σταματησει εδω και πολλα χρονια να ερχετε σε επαφη με φανς πριν η μετα τα λαιβ. Δεν θελει να δει κανεναν. Αλλα με λιγη προσπαθεια και βοηθεια απο τον φιλο διοργανωτη ιδου! Απο το χθεσινο λαιβ των WASP! Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2010 O Πυθωνας απεκτησε διακοσμητικο! Ο Blackie εχει σταματησει εδω και πολλα χρονια να ερχετε σε επαφη με φανς πριν η μετα τα λαιβ. Δεν θελει να δει κανεναν. Αλλα με λιγη προσπαθεια και βοηθεια απο τον φιλο διοργανωτη ιδου! Απο το χθεσινο λαιβ των WASP! Σε ειδα σεβαστο παιδι και ειπα να κανω μια εξαιρεση... Rock on... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2010 Nα σαι καλα ρε blackie! ;D ;D Tωρα η slinge ειναι animal με την βουλα. Φ@κ λαικ α μπιστ Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2010 Σωστοοοοοοος!! Ειναι μεγαλο κατορθωμα που πηρες υπογραφη απο την Ψωναρα..!! Εγω προσωπικα θα την προτιμουσα στην πισω μερια της κιθαρας, αλλα ο καθενας με τα γουστα του.. ;) :D Ειμαι σιγουρος οτι η Richa παιζει και λιγο καλυτερα τωρα, ετσι δεν ειναι? ;) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2010 σημερινη αφιξη το μεσημερακι....η κιθαρα ηταν του Κωστα,μετα του Παναγιωτη κ τωρα δικια μου..kramer american sustainer,την εβαλα στο ενισχυτη κ τσιριξε....a big thanx to Panos!!απολαυστε... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2010 Well done mate! ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2010 Well done mate! thanx ρε man! ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ed_hunter Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2010 Πολυ καλη επιλογη mr scofield!!!! μιας και πηρα καινουριο κινητο και εχει φωτογραφικη που την παλευει ειπα να βγαλω μερικες φωτο..... οριστε και η δικια μου σε περισσοτερες ποζες...χαχαχα Περιμενω σχολια.... Χανιά.... Charvel Model 4 '88 - Prs tremonti Se Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Πολυ καλη επιλογη mr scofield!!!! μιας και πηρα καινουριο κινητο και εχει φωτογραφικη που την παλευει ειπα να βγαλω μερικες φωτο..... οριστε και η δικια μου σε περισσοτερες ποζες...χαχαχα Περιμενω σχολια.... μπραβο βρε συ,γουσταρω παρααααα πολυ τις charvel εχει κ χρωμα λευκο,τελειως 80-ιλα φαση,φανταζομαι το μπρατσο θα ειναι πολυ ευκολοπαιχτο!!τι μαγνητες φοραει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2010 Ρε παιδια απο που ψωνιζεται αυτες τις κιθαρες ??? EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση