StageMaster Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Ωραιο πραμα!! Μολις ερθει ξερεις εσυ..βιντεακι,αναλυτικο review και τα συναφη ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Kick Ass! Πολύ ωραία ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
StageMaster Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Αλλλλλλο φοβερο πραμα κι'αυτη!! :o Δε κοιμομαστε αποψε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Ωραιο πραμα!! Μολις ερθει ξερεις εσυ..βιντεακι,αναλυτικο review και τα συναφη Wink Kατι μου λεει οτι θα την τεσταρω με Warrant ;D Και να τις ακουσω διπλα διπλα με το φιδι Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
StageMaster Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Συγκριτικο review με Sweet cherry-pie λοιπον στου Uncle Tom το cabin! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Uncle Toms Cabin το all time favourite απο Warrant! Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Where the Down Boyz Go ;) Μπαμπη τι εκπληξη ηταν αυτη ρε φιλε,μπραβο καλοριζικη :) Μονο το inspection card που διαβασα ψαρωσα.. :D Αυτα πληρωνεις.. 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Regent, θελω και εγω εντυπωσεις απο το μανικι της.Αν ειναι δυνατον,σε συγκριση με αυτο της KV2T σου που την ειχα και εγω. .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Jackson Adrian Smith: Neck Dimensions: 3rd Fret: .775", 12th Fret: .835" Jackson KV2T: Neck Dimensions:3rd Fret: .790", 12th Fret: .850" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
diablo Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Αδερφια χτυπησατε ευαισθητη χορδη, η KV2T ειναι υπερκιθάρα... να η δικια μου (ασχετο με το threat παρακαλω να με συγχωρεσετε...) Deth to All, Butt Metal... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση