blackie Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Για εμας που δεν εχουμε "αδερφιστικα" φεισμπουκ???? 8) 8) 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
StageMaster Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Για εμας που δεν εχουμε "αδερφιστικα" φεισμπουκ???? 8) 8) 8) 8) 8) Ε καντε κι'εσεις μια θυσια ρε παιδια,αντε και θα τους "φτιαξουμε" εκε μεσα μολις δουν τα "μανικια" μας,χαχχαχαχααααα!!! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=120378394651898 Ετοιμο το Γκρουπακι στο Facebook, καντε join και μπουκωστε το με φωτογραφιες! μολις εγινα κ γω μελος!ωραια κινηση! ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Εδω GASωνουμεεεε!!! :o :o :o http://cgi.ebay.co.uk/Kramer-1987-Stagemaster-Deluxe-One-/250630062943?cmd=ViewItem&pt=UK_Musical_Instruments_Guitars_CV&hash=item3a5ab7435f γ*****,αν κ με λιγο ψαξιμο μπορει να βρεθει κ σε χαμηλοτερη τιμη,εν οψει των δυσκολων καιρων..εγω την δικη μου την πηρα πιο φτηνα...απο Αγγλια γαι να γλιτωνουμε κ τελωνειο ;) ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
paranoid_gr Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Εγινα και εγω μελος... Στον κοσμο δεν υπαρχουν εξαιρεσεις(LP,strat... :)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Cool! ;D Ναι αλλα δεν απαντησες για το βαρυ normal pu configuration... ΠΟΥ ΟΔΕΥΟΥΜΕ??? :P Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ed_hunter Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Mπηκα και εγω... Μου φαινεται πρεπει να τραβηξω καμια καινουρια φωτο... ;D ;D ;D Χανιά.... Charvel Model 4 '88 - Prs tremonti Se Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
diablo Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Μέσα και γω... για να παίρνω μάτι.. :P Φάτε μάτια ψάρια.. Deth to All, Butt Metal... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Αντε Πανο ανεβασε και συ τα μωρα σου! Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VinnieT Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Μέσα και γω... για να παίρνω μάτι.. :P Φάτε μάτια ψάρια.. Μονο τα ματια γιατι τα χερια δυσκολα!!!!! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση