Προς το περιεχόμενο

Vintage 80's Super Strats Teaser Thread 2

anjelinio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 710
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Πωπω αρωστια! Eσενα ειναι Πυθωνας και μενα Bοας μαλλον ;D Usa CS να υποθεσω?

Κατι ασχετο ο Soldano σου ηταν απο το εργοστασιο με snakeskin tolex η το εβαλες μετα? Γιατι μου μπηκαν σκεψεις για τον Cornford μου :P :P

Sickly-sweet, pink, and not for everybody

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, usa cs...σωστα υπεθεσες!  ;)

Ο Soldano ηταν hot rod head και ηταν snakeskin απο τη μαμα του...Εκανα μεγαλο εγκλημα που τον εδωσα, αλλα ηταν για καλο σκοπο... :)

Cornford ε?? Σωστος ο παιχτης!

Thx ρε μαγκες για τα κοπλιμαν, αντε να ειμαστε παντα καλα να χαιρομαστε τα εργαλεια μας ;) :)

Για το θεμα του Floyd στη Soloist, εχετε απολυτο δικιο! Απλα ειχα καποιες πολυ κακιες εμπειριες στο παρελθον με καποια Licenced της κακιας ωρας, και τα εχω παρει απο φοβο λιγο... :P Η επομενη θα εχει σιγουρα ενα OFL παντως!!!

Ωραιο πραγμα , ε????? :-* :-* :-*

Πολυ το μαλλι ομως... :'( :'(

http://cgi.ebay.com/2008-BC-Rich-USA-Handmade-Gunslinger-Guitar-Sky-Graphic-/110522843221?cmd=ViewItem&pt=Guitar&hash=item19bbacc055

Εγω βλεπω αυτην εδω και λιωνω.....

http://cgi.ebay.com/1987-Kramer-Pacer-Incredible-Kramer-Kollectable-/200465372294?cmd=ViewItem&pt=Guitar&hash=item2eacaad486

Πανεμορφη...

Χανιά....

Charvel Model 4 '88 - Prs tremonti Se

Nα βρεις Pacer deluxe NOS ειναι μεγαλη κω#$φαρδια  :) Εαν ημουν στην αγορα θα την ειχα φερει εδω σιγουρα.

Chris η Lightin που εδωσα στον Niko23 ηταν κ ειναι πολυ καλυτερη πιστευω απ'αυτες τις RI,ασε που οι τελευταιες δεν εχουν κ τα σωστα specs..

Oι κεραυνοι ειχαν ενα flip flop εφε,προσεξε στην φωτο τον επανω κεραυνο πως δειχνει που σκαει το φλας σε σχεση με τον κατω

DSC02339.jpg

5 long years

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου