chris gti Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 και κανα-δυο ακομα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Πωπω αρωστια! Eσενα ειναι Πυθωνας και μενα Bοας μαλλον ;D Usa CS να υποθεσω? Κατι ασχετο ο Soldano σου ηταν απο το εργοστασιο με snakeskin tolex η το εβαλες μετα? Γιατι μου μπηκαν σκεψεις για τον Cornford μου :P :P Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Ναι, usa cs...σωστα υπεθεσες! ;) Ο Soldano ηταν hot rod head και ηταν snakeskin απο τη μαμα του...Εκανα μεγαλο εγκλημα που τον εδωσα, αλλα ηταν για καλο σκοπο... :) Cornford ε?? Σωστος ο παιχτης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Αν κ οταν βλεπω Soloist χωρις Floyd ξενερωνω η δικη σου δειχνει σουπερ :) Καλα ο Soldano τα σπαει ασχημα.. 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Τίγκα και ο Soldano και το φίδι, αν και εγώ είμαι της άποψης πως το φίδι θέλει και floyd ;) ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Thx ρε μαγκες για τα κοπλιμαν, αντε να ειμαστε παντα καλα να χαιρομαστε τα εργαλεια μας ;) :) Για το θεμα του Floyd στη Soloist, εχετε απολυτο δικιο! Απλα ειχα καποιες πολυ κακιες εμπειριες στο παρελθον με καποια Licenced της κακιας ωρας, και τα εχω παρει απο φοβο λιγο... :P Η επομενη θα εχει σιγουρα ενα OFL παντως!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Ωραιο πραγμα , ε????? :-* :-* :-* Πολυ το μαλλι ομως... :'( :'( http://cgi.ebay.com/2008-BC-Rich-USA-Handmade-Gunslinger-Guitar-Sky-Graphic-/110522843221?cmd=ViewItem&pt=Guitar&hash=item19bbacc055 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ed_hunter Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Εγω βλεπω αυτην εδω και λιωνω..... http://cgi.ebay.com/1987-Kramer-Pacer-Incredible-Kramer-Kollectable-/200465372294?cmd=ViewItem&pt=Guitar&hash=item2eacaad486 Πανεμορφη... Χανιά.... Charvel Model 4 '88 - Prs tremonti Se Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Ποοοο και οι 2 Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ε-Σ ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Nα βρεις Pacer deluxe NOS ειναι μεγαλη κω#$φαρδια :) Εαν ημουν στην αγορα θα την ειχα φερει εδω σιγουρα. Chris η Lightin που εδωσα στον Niko23 ηταν κ ειναι πολυ καλυτερη πιστευω απ'αυτες τις RI,ασε που οι τελευταιες δεν εχουν κ τα σωστα specs.. Oι κεραυνοι ειχαν ενα flip flop εφε,προσεξε στην φωτο τον επανω κεραυνο πως δειχνει που σκαει το φλας σε σχεση με τον κατω 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση