Kostas-5150 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 It's payback time αχαχα Ειχα την ιδεα οτι παει η κιθαρα προς Ολλανδια πλευρα.Πως κατεληξε usa ? Δεν ξερω γιατι αλλα ειχα λανθασμενη εντυπωση για τις musicyo kramer πιο πολυ επειδη ειχα διαβασει για τις steinberger musikyo οτι ηταν δευτερης κλασης αλλα μετα απο αυτα που ειπες ανετα θα χτυπαγα μια kramer imperial reissue η μια jersey :) Tελικα θα του δωσω κατι αλλο του Ολλανδου στο τελος του μηνα. Ειναι εξαιρετικες οι Reissue,ιδιαιτερα η Pacer '84 Imp οπως ειπες απ'οτι λενε πολλοι με τεραστια εμπειρια ειναι ισως η κορυφαια προσπαθεια της Gibson..Dead fn on ;) Η ροζ φευγει τελικα για τραμπα με την Eddie Ojeda style '84 :) ΥΓ Τακη τι ασχετος που ηταν αυτος ο Takasaki ρε φιλε.. Γερασιμε.. 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Ο Takasaki δεν πρεπει να παιζε ποτε με voyager... Σε ολα τα κλασσικα ηταν με τις κιθαρες που κατασκευαζε αυτος (Killer, ειχα πετυχει μια σε καλη τιμη στο evilbay αλλα δεν ειχα φραγκα) και στη συνεχεια καρφι στην esp με τα signature μοντελα του... Τεραστια μορφη, αν και θα προτιμουσα να ποσταρες καποιο βιντεακι απο το all japan line up ;D Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anjelinio Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Και όπως είχα πεί ήταν ΜΑΛΛΟΝ η τελευταία μου λέξη ΑΛΛΑ έχω και άλλη. 8) Πές μου, πές μου ότι αυτές είναι φωτό απο κάποια quilt top που πωλείται !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Ο Takasaki δεν πρεπει να παιζε ποτε με voyager... Σε ολα τα κλασσικα ηταν με τις κιθαρες που κατασκευαζε αυτος (Killer, ειχα πετυχει μια σε καλη τιμη στο evilbay αλλα δεν ειχα φραγκα) και στη συνεχεια καρφι στην esp με τα signature μοντελα του... Τεραστια μορφη, αν και θα προτιμουσα να ποσταρες καποιο βιντεακι απο το all japan line up ;D Δυστυχως ουτε ο Νιιχαρα πλεον ακουγεται αλλα ουτε και ο Τακασακι παιζει πια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AVH Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Πές μου, πές μου ότι αυτές είναι φωτό απο κάποια quilt top που πωλείται !!! Αν ήταν απο κάποια quilt top που πωλείται θα την είχα ηδη στο σπίτι ;) . ΕΙΝΑΙ απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2010 Νομιζω εσυ πρεπει να μου εχωσες το δευτερο μειον στο καρμα μου,δεν θυμαμαι. :-\ Δεν θυμάσαι καθώς δεν έχω χρησιμοποιήσει πότε το κάρμα, μιας και όπως έχω ξαναπεί δε με βρίσκει και πολύ σύμφωνο. Να έχουμε "αρπαχτεί" καμιά φορά ίσως ;D ;D Ρε μπαγάσα με έπιασε το είναι μου και είπε να δω που τσακωθήκαμε. Έψαξα και δε βρήκα τίποτις!!! Μάλιστα συμφωνούσαμε με τις esp και τις dean και κάναμε χαβαλέ με κάτι χορδές κι ένα εξάμηνο!!! Α στο καλό τρόμαξα.... Μήπως χάνω κάτι; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Ρε μπαγάσα με έπιασε το είναι μου και είπε να δω που τσακωθήκαμε. Έψαξα και δε βρήκα τίποτις!!! Μάλιστα συμφωνούσαμε με τις esp και τις dean και κάναμε χαβαλέ με κάτι χορδές κι ένα εξάμηνο!!! Α στο καλό τρόμαξα.... Μήπως χάνω κάτι; Μωρε σας μπερδευω.. :-\ Θα σου στειλω πμ :) 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Παιδες δεν πιστευω να πονταρει κανεις σ'αυτην εδω γιατι μονο Αμερικανικη δεν ειναι..http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=320486971218&Category=2384&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D1 Ξερω οτι πολλοι ψαχνετε στο Αγγλικο bay γι'αυτο κ το παραθετω. Ειτε Τσεχικη ειναι,αρχες '90 οταν πηρε την εταιρια για κανα χρονο η Schaller πριν κλεισει οριστικα,ειτε Japanese Focus,late 80's. Oλες οι Αμερικανες εχουν την ενδειξη American στο Headstock,προσοχη κ φυσικα στο neckplate υπαρχει μονο ενα γραμμα κ αυτο ειναι ειτε A,B,C,D(early made in USA models) ειτε E,F,G(late ΕSP made American series models) Οταν βλεπεται κατι SE,SG κτλ,μακρια.. E serial '86-'87 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ed_hunter Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2010 Για να ευλογησω τα γενια μου λιγο...βρηκα τα φυλαδια της charvel.... ;D ;D Ψαχνω σε καλυτερη ποιοτητα αλλα δεν βρισκω κατι... να και αλλη μια.... Ηλεκτρακουστικη αυτη την φορα...Πολυ τις γουσταρω.....Αλλα οσες εχω βρει στο ιμπει η κανουν πολλα η ειναι σε κακη κατασταση.... Χανιά.... Charvel Model 4 '88 - Prs tremonti Se Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2010 Ενας φιλος μου εστειλε ενα παλιο Αμερικανικο καταλογο της BC Rich του '92 καθως κ ενα κιθαριστικο περιοδικο απο τον 9ο μηνα του '90. Τραβηξα ορισμενες φωτο,μερικες πραγματικα μου θυμισουν τα παιδικα μου χρονια(γυμνασιο κτλ,Unskinny Bop,Blaze of Glory κ τα ρεστα :)) Οσοι ειστε πανω απο 30 η καπου εκει κοντα θα με νιωσετε :) Διαφημιστικα της εποχης,απο το περιοδικο Αφιερωμα σε ενα σχετικα αγνωστο τοτε καλλιτεχνη στις ΗΠΑ Συνεντευξη για το καινουριο αλμπουμ των Poison (Flesh'n'Blood) To νεο σουπερ Χιτ της εποχης..Epic 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση