Προς το περιεχόμενο

Επιλογή φθηνου ενισχυτή μπάσου για "μαγαζί"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οποτε εχουμε καταληξει σε crush test μεταξι GK και Ashdown..στα 15ιντζα μοντελα υπαρχουν και XLR εισοδοι ενω στα 12ιντζα οχι...τοσο στα 15ιντζα οσο και στα 12ιντζα τα watts ειναι υπερικανοποιιτικα...οποτε..ποια ειναι τα υπερ και τα κατα των δυο εταιριων μεταξυ τους

I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιστεύω αυτό θα σε καλύψει μια χαρά. Είναι και μέσα στο budget σου, έχει και το DI που θέλεις. Αν θυμάμαι σωστά πρέπει να τον έχω παίξει κιόλας (αλλιώς ήταν κάποιος άλλος παρόμοιος) και ήταν αρκετά καλός, ειδικά για αυτά τα λεφτά.

Λοιπον παιδια...δοκιμασα τον Ashdown και ειναι ακριβως αυτο που ψαχνω..λιγο βαρυς και μεγαλος ,επειδη η σκηνες εδω σε μαγαζακια ειναι μικρες αλλα σε γενικες γραμες φοβερος..καλο value for money..θα δοκιμασω και τον GK και ενας απ αυτους τους 2 θα ειναι ο εκλεκτος μου!ευχαριστω για τη βοηθεια σας!!!

I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!

Δοκιμασε κ τον Line 6 Studio 110. Eιχα παει να τον δοκιμασω φοβερα προκατειλημενος (καλα, Line 6 θα παρουμε τωρα?!!!) και φυγαμε παρεα! Για κουβαλημα ειναι super (12 κιλα), θεομικρος (13Χ13Χ13), εγω εβγαλα ηχαρα αλλα ειναι λιιιγο μικρος (75 Watt). Αλλα θα βγαινεις και απο το PA με XLR balanced εξοδο και ο ενισχυτακος θα μπαινει καπου ψηλα για να τον ακους σαν monitor. Και για το σπιτι ο ενισχυτακος φυσαει...

Και θα σε ευχαριστει και η μεση σου!!!  ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου