Guru Nikolas Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Αα γειά σου. Καμία νομική κάλυψη, μόνο τυπική. Με ΚΑΝΕΝΑ χαρτί δεν έχεις νομική κάλυψη, ΑΝ δεν το κυνηγήσεις το θέμα. Και συμβόλαιο με το ΔΝΤ και συμβολαιογράφο το κράτος να έχεις, αν σου πει ο άλλος "δε σου δίνω" κι εσύ πεις "οκ" βράσε την νομική καλύψη! Μόνο αν το κυνηγήσεις. Και για να το κυνηγήσεις πρέπει να έχεις κάποιες αποδείξεις! Πολύ απλά! Όσο πιο στιβαρές, τόσο το καλύτερο. Φυσικά ένα χαρτί με 2 υπογραφές δεν είναι το καλύτερο, αλλά είναι καλύτερο από το τίποτα. ΕΔΙΤ: ρε Κώστα: Δικηγόρος είσαι ντε; Πες το και ψάχνω έναν... ;D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FABRICAUDIO Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Καλά ρε μεγάλε, όπως νομίζεις (ή μήπως όπως γνωρίζεις). >:( Σε αυτό θα συμφωνήσω, ειδικά στο τελευταίο. Αα γειά σου. Καμία νομική κάλυψη, μόνο τυπική. και ουσιαστικη Οταν οι προφορικες συμφωνιες γινονται εντυπες ειναι πολυ πιο κατανοητες. Νικος Recording and Rehearsal Studio www.fabricaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 ΕΔΙΤ: ρε Κώστα: Δικηγόρος είσαι ντε; Πες το και ψάχνω έναν... ;D Τα πας καλά. Προχώρα ;D Οταν οι προφορικες συμφωνιες γινονται εντυπες ειναι πολυ πιο κατανοητες. Μεγάλη κουβέντα. Αν ξέρατε σε πόσες συμβάσεις, τα συμβαλλόμενα μέρη σταμάτησαν πριν την υπογραφή τους γιατί επιτέλους κατέγραψαν και είδαν τι πραγματικά είχαν συμφωνήσει και συνειδητοποίησαν ότι είχαν καταλάβει διαφορετικά πράγματα..... ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jose Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Νικολα οπως καταλαβαινεις, δε μπορω να αποκαλυψω το ονομα του μαγαζιου. Εαν το κανω το αγαπημενο μας φορουμ θα χει μπελαδες. Θα γινει μια ωραιοτατη μυνησουλα για συκοφαντικη δυσφημιση , μπορει να αρθει κ το απορρητο των τηλεπικοινωνιων κ με την ΙΡ μου να βρουν που ειμαι , κλπ κλπ. Δεν ειμαστε εδω εκπομπη του τριανταφυλλοπουλου η μεσημεριαναδικο να εχουμε πλατες τους καναλαρχες κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Να που το χαρτί θα ήταν τέλειο σε αυτήν την περίπτωση! Θα ερχόταν η μήνυση από το μαγαζί, θα έβγαζες εσύ το χαρτί και θα έλεγες: "Ρε φίλε, δεν είναι αυτή η υπογραφή σου;" και θα το βούλωνε ο τύπος! Πάντως, καταλαβαίνω τι λές... :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jose Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Φιλοι μου ειμαι αγανακτισμενος, σιχτιριζω κ μπινελικωνω γιατι ο τυπας εγδυσε κ μαδησε τους φιλους της μπαντας. Μας εφαγε λεφτα, εφαγε λεφτα απο τους φιλους της μπαντας, κ ακουσαμε κ ακομα ακουμε γκρινια του στυλ ρε παιδια 10 η εισοδος, αλλα 3 η μπυρα, ουτε παραλιακη να εισασταν. Αντε μετα να ξανακανεις live αν σου βγει τετοια φημη οτι εισαι φραγκοφονιας... Γιατι αν ηταν το θεμα τα λεφτα μονο χαρισμα του. Μας εκανε μεγαλυτερη επικοινωνιακη ζημια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jose Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Ειλικρινα θα χαιρομουν να εβγαινε στη συζητηση κ κανενας μαγαζατορας να πει για μουσικους που του εκαναν λαμογιες . Να δουμε κ την αντιθετη πλευρα του θεματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Ρε παιδια..εγω αλλο εχω απορια...συγχωρεστε την αδιακρισια μου αλλα 10 ευρω εισοδο συν το ποτο μου φενονται..υπερβολικα να το πω παρα πολλα να το πω...αδερφε συγνωμη δεν σε ξερω και παιζει να εισαι αποφοιτος του berklee η κατι αλλα 10 ευρω συν ποτο μου φενεται εξοφρενικο...Τους Human Touch ειδα της προαλες με 15 και ΗΤΑΝ οντως υπερβλικο...αυτοι παιζουν με 8 ευρω συνηθως I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Δεν νομίζω ότι κανόνισε αυτός το 10€+3 η μπύρα εισιτήριο-deal. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Δεν νομίζω ότι κανόνισε αυτός το 10€+3 η μπύρα εισιτήριο-deal. Μονο και μονο απ αυτο ριχνεις Χ στο μαγαζι... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση